Nefungující ISO z Nera a nestandartně se chovající CDRW mech

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nefungující ISO z Nera a nestandartně se chovající CDRW mech

Příspěvek od Luk »

Ahoj.Tímto mám dva dotazy:

První dotaz se týká mě: Istáhl jsem si jednu raději nejmenovanou věc ISO jedné věci vše vypadá jak má jen v Alcohol sw z hardisku ani když to nakonec vypálím v Neru
tak mě to cd načte,načte se mě ikonacelý obsah kolik to zabírá atd.
Můžu si přečíst readme,ikony otevřít aprohlédnout a iné al¨nefunguje install ani autorun.Podle sw kterým jsem to tahal je to kompletní a hotovo,ale prostě to nejde co zkusit nebo jak na to?

l sw z hardisku ani když to nakonec vypálím v Neru
tak mě to cd načte,načte se mě ikonacelý obsah kolik to zabírá atd.
Můžu si přečíst readme,ikony otevřít aprohlédnout ajiné al¨nefunguje install ani autorun.Podle sw kterým jsem to tahal je to kompletní a hotovo,ale prostě to nejde co zkusit nebo jak na to_

Další věcí je že jak jsem kdysi v dobách četl o mechanikách CD/DVD a podobně vždy psaly že je pro mechaniku nejlepší ji ¨neotevírat když pracuje LASEr-zajímalo by mě to vůbec jde?Vždyť Windws,Nero i stisknutí tlačítka na mechanice ukončí prái laseru a pak vysune mechaniku-tedy šuplík s mediem.Dále jsem někde četl že je dobré nechat mechaniku dojet,tedy počkat až se zastaví disc vevnitř a pak ji necaht otevřít a vyndat medium.
Zase se ptám jde to vůbec?Mě totiž známý tvrdil co má starší vypalovačku Teca tuším že 32x/24x nebo nějak obdobně že mu v Neru dělá např.to že když mu samo Nero nechaá vystrčit mechaniku,tak mu Windows napíší Eroro že mechaika pracovala/četla a kotouč vevnitř se mu ještě malonko točí.On defakto moc nelže a pochybuju že by sii vymýšlel,ale je to ve skutečnosti doopravdy možné a jde to nějak napravit/opravit.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

1) myslim ze ten obraz ISO bude spatnej tudiz je i spatne vypalenej

2)myslim ze u modernich mechanik uz tohle neplati, myslim ale ze pro mechaniku (zivotnost) je lepsi kdyz se obsluhuje jak ma, moderni mechaniky na stalceni vysuvaciho tlacitka reaguji vypnutim laseru a motorku, tudiz by se nemelo nic stat :roll:
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Mechanika by během vypalování neměla jít vůbec otevřít. Každý vypalovací software co znám to blokuje, ale dřív tomu tak nebylo...
Bathory
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Hmm bylo tomu tak i drive.. jeste jsem se nesetkal s tim, ze by vypalovani slo ukoncit tlacitkem na mechanice.. blokoval se mi cudl i na prehistocke HP8100.. jakoze to je CD palirna 24/4/2
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Díky chlapy.
Ehm takže jestly jsem to pochopil dobře tak starčí např: Nero,Clone nemuselo ukončit process a normálně nechala vysunout šuplík mechanice?

Nebyly to NEra kolem verze 5?
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“