Problém s USB zařízenímy na MSI KT6V-LSRB

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
FreeCoolIn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém s USB zařízenímy na MSI KT6V-LSRB

Příspěvek od FreeCoolIn »

Pomozte s řešením. Mám problém s USB myší MS Basic Optical Mouse, ale i s USB volantem Logitech Formula GP. U myši v nepravidelných intervalech doslova ustřeluje po obrazovce, kterou jakoby oběhne v rozích. A volant nejde přesně zkalibrovat (např. jedna strana má kratší rozsah, nemá plynule točení v rozsahu, v kalibraci je to trhané). Čím by to mohlo být?
..."tady Volf, sem strohej protože sme v časový tísni"...
..."pokud máš pud sebezáchovy, uděláš to taky a uděláš to rychle"...
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Mas nainstalovane ovladace cipovej sady, v systeme sa USB hlasia bez problemu....
Skusal si nejake dalsie USB zariadenia....?
Pri mysi MS basic mause je bohu zial podpla mojich skusenosti toto spravanie dost bezne.... :( ( dufam ze pouzivas jednofarebnu podlozku..., tato mys patry k tomu lacnejsiemu a zmena povrchov sa jej moc nepaci... )....
Volant ... neskusal si stiahnut nejaky novsi driver... atd.
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
FreeCoolIn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Ovladače k MB tam mám VIAHyperion4in1455v.exe, ovladače k USB mám z XP (MSI CD u USB odkazuje na XP).
V systému se USB hlásí jako 5xKořenový rozbočovač, 1xŘadič VIA USB Enhanced Host Controller, 1xSložené zařízení USB, 4xUniversální hostitelský řadič VIA Rev 5 a vyšší USB.
Mám připojenej internet před mobil na USB kabelu a zdá se to bez problému.
Myš vodím po černý kožený stolní kancelářský desce.
K volantu používám originál dodaný ovladač (hledal sem u výrobce novější, ale pro tenhle volant tam pro XP nebyly). Stejnej problém sem sním měl i dřív pod WinME.
Když zkusím WinUpdate pro USB tak mi to při instalaci zamrzá nebo padá, ale to bude asi tím že se připojuju k netu přes USB.
Nevím, podle mě to asi souvisí spíš s napětím (kolísání, rázy, apod.)
FreeCoolIn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tak sem konečně stahnul pro volant novější ovladače od výrobce do XP a ten stav se nezměnil. Takže ovladačema to nebude.
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“