Problém s USB zařízenímy na MSI KT6V-LSRB
Moderátor: Eddward
- FreeCoolIn
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Problém s USB zařízenímy na MSI KT6V-LSRB
Pomozte s řešením. Mám problém s USB myší MS Basic Optical Mouse, ale i s USB volantem Logitech Formula GP. U myši v nepravidelných intervalech doslova ustřeluje po obrazovce, kterou jakoby oběhne v rozích. A volant nejde přesně zkalibrovat (např. jedna strana má kratší rozsah, nemá plynule točení v rozsahu, v kalibraci je to trhané). Čím by to mohlo být?
..."tady Volf, sem strohej protože sme v časový tísni"...
..."pokud máš pud sebezáchovy, uděláš to taky a uděláš to rychle"...
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mas nainstalovane ovladace cipovej sady, v systeme sa USB hlasia bez problemu....
Skusal si nejake dalsie USB zariadenia....?
Pri mysi MS basic mause je bohu zial podpla mojich skusenosti toto spravanie dost bezne....
( dufam ze pouzivas jednofarebnu podlozku..., tato mys patry k tomu lacnejsiemu a zmena povrchov sa jej moc nepaci... )....
Volant ... neskusal si stiahnut nejaky novsi driver... atd.
Skusal si nejake dalsie USB zariadenia....?
Pri mysi MS basic mause je bohu zial podpla mojich skusenosti toto spravanie dost bezne....

Volant ... neskusal si stiahnut nejaky novsi driver... atd.
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- FreeCoolIn
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ovladače k MB tam mám VIAHyperion4in1455v.exe, ovladače k USB mám z XP (MSI CD u USB odkazuje na XP).
V systému se USB hlásí jako 5xKořenový rozbočovač, 1xŘadič VIA USB Enhanced Host Controller, 1xSložené zařízení USB, 4xUniversální hostitelský řadič VIA Rev 5 a vyšší USB.
Mám připojenej internet před mobil na USB kabelu a zdá se to bez problému.
Myš vodím po černý kožený stolní kancelářský desce.
K volantu používám originál dodaný ovladač (hledal sem u výrobce novější, ale pro tenhle volant tam pro XP nebyly). Stejnej problém sem sním měl i dřív pod WinME.
Když zkusím WinUpdate pro USB tak mi to při instalaci zamrzá nebo padá, ale to bude asi tím že se připojuju k netu přes USB.
Nevím, podle mě to asi souvisí spíš s napětím (kolísání, rázy, apod.)
V systému se USB hlásí jako 5xKořenový rozbočovač, 1xŘadič VIA USB Enhanced Host Controller, 1xSložené zařízení USB, 4xUniversální hostitelský řadič VIA Rev 5 a vyšší USB.
Mám připojenej internet před mobil na USB kabelu a zdá se to bez problému.
Myš vodím po černý kožený stolní kancelářský desce.
K volantu používám originál dodaný ovladač (hledal sem u výrobce novější, ale pro tenhle volant tam pro XP nebyly). Stejnej problém sem sním měl i dřív pod WinME.
Když zkusím WinUpdate pro USB tak mi to při instalaci zamrzá nebo padá, ale to bude asi tím že se připojuju k netu přes USB.
Nevím, podle mě to asi souvisí spíš s napětím (kolísání, rázy, apod.)
..."tady Volf, sem strohej protože sme v časový tísni"...
- FreeCoolIn
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: