problém s WIN XP SP2

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
vipe
Nováček
Nováček

problém s WIN XP SP2

Příspěvek od vipe »

zdravím, mám problém s WIN. Pořídil jsem si nový HW a na něj nainstaloval win xp sp2. A dějou se věci. Po resetu z win se systém v pohodě nabootuje a najede a.. vytuhne. pokud PC resetuju "natvrdo" je vše OK. Chybové hlášky veškeré žádné. HW: MSI NEO8N-FSR, Sempron 2800 (skt 754), 512Mb ram 400 (Geil), Seagate 80Gb (IDE), radeon 8500le, myš a klávesníce PS/2, zdroj 350W.Mohl by někdo pomoci?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Zkus jiný BIOS.
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Problém může být právě v tom novém HW. Některé komponenty nemusí být spolu kompatibilní. Co jsi měnil za komponenty?
vipe
Nováček
Nováček

Příspěvek od vipe »

Díky za rady, už je to OK. Problém byl mezi židlí a klávesnicí. Měnil jsem mimo jiné desku a MSI dodává takovou pitomou krytku na konektory MB (dozadu), která se dává zevnitř a jenom se zaklapne. No a když jsem pod stolem zapojoval USB kabel, tak jsem se napoprvé netrefil a ta mrcha se trochu vysunula dozadu a "zkratovala" PS/2 porty na kostru. Při "studeném" resetu bylo vše OK, ale při resetu nebo vypnutí z WIN nedetekovala PS/2 a bylo to. Akorát mě zaráží, že nedala žádnou hlášku, stará deska bez klávesnice nebo myši neukončila POST proces.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“