Heatpipes

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Heatpipes

Příspěvek od masakr_cz »

Resil jsem problem kde sehnat heatpipes, narazli jsem na tento chladic z ktereho bych heatpipes vyrezal

Obrázek

na strankach zalmanu jsem ale narazil jeste na jeden model ktery je nema nalisovany, ale pouze prisroubovany

Obrázek

Jenze kdyz jsem vyhledaval na ceskych strankach, tak jsem nenarazil na zadny shop ktery by je vedl a ani na cenu, ale jelikoz ten predhcozi model stoji neco kolem 600Kč tak tento tipuju tak na 800Kč. Kdybych ho sehnal tak by to bylo super mel bych 10 medenych heatpipes, ale jelikoz jich tolik nepotrebuju, tak bych byl rad kdyby se nasel clovek ktery by to semnou vzal napul :wink:

Ale mel bych jeste par otazek:
1.- Nevite nekdo jak se to s ohybanim? Jso s tim nake problemy?
2.- Dale bych potreboval vedet jestli se daji bez rizika pajet.
Jafido
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jafido »

no to verzi co jsi nasel je puvodni co zalman vyrabel, novou tezko sezenes max v bazaru, ale i s te nove by mely jit HP za pomoci flexy dostat. Problem je spise v delce HP, s temi par cm co maji se toho moc delat neda

HP je mekka trubicka, takze z toho plynou vsechny dusledky jako ohybani,...

Pajet by to jit melo, ale nejsem si jisty jak by se na to tvaril ten plyn, prezit by to melo, neni problem na jedne HP to vyzkouset na necisto.
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

No ja to prave meril a na to na co ji potrebuji uplne v pohode staci, no nic zkusim hodit naky inzeraty a uvidise.
To ze je to starej model asi byla ta zrada ze to nikde nemaj :lol: :lol: :lol: , ale jenom mozna
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“