Čaute, chci se zeptat, vždy chybí 5 pin z leva(přesněji ten bílý)? Tedy, když už se jedná zcela o ATX 2.0(nebo redukci z 20 pinů), což je bez redukce opravdové 24-pinové řešení!? Mám K8N Diamonda a řeším teď problém s těmi piny, kdy mi nejde kvůli tomu zvukovka, tak teď vybírám správný zdroj. Hlavně nechápu, když vede do 20-ti pinového řešení drát a pak z něho nejde drát do -5V pinu redukce! Mám zdroj Nexus-4090 a je to řešené pomocí redukce, tak jak jsem popsal, ale jde mi slyšet z beden takový praskavý zvuk, taky když třeba se něco kopíruje přes síť, tak slyším jak se podle toho mění takový dosti silnější šum, leze mi to na nervy. Plno lidím kvůli toho nejde zvuk nebo když jo tak slabě, ale mi jde, dokonce hlasitě, ale za to slyším i šum, skřepot, práskání....
Ale jak to, že na oficiální stránce MSI mají i -5V?Hold, budu se muset ptát na zdroj s -5V, všichni na mě budou hledět jak na uja, co to vlastně chci, ale doba si to vyžaduje! Ovladače mám nejnovější a bios by měl být v pořádku, stejnak nevím jaká by měla být příčina kvůli špatně vyladěnýho biosu a výstupy mám v Creative Media Source všechny vypnuté a nic!
Nikdo neříká, že neexistuje... Je to v těch zdrojích pořád z důvodů zpětné kompatibility, nicméně plně ATX 2.x zdroje některých značek už tuhle větev opravdu nemají.
Věř mi, že dnešní desky, kor tak nové, jako K8N, nemají vůbec tenhle pin zapojenej, protože to nic nevyužívá, natož pak zvukovka. Tímhle to opravdu není, to vypadá spíš na software.
The problem has been eaten. Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou