Zničení karty následkem frekvence a času
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- alea206
- Mírně pokročilý

Zničení karty následkem frekvence a času
Vim, že se teď zeptám jako uplná lama a že to bude brzo LOCK, ale jak je to z dlouhodobou stabilitou karty vysokých frekvencích.
Slyšel sem o spoustě lidí, kterým karta nedělala artefakty jeli si ji na svejch vysokejch frekvencí a jednou přišli a karta se jim nepustila.
Na druhou stranu na http://www.svethardware.cz/art_doc-9302 ... 6A4F6.html
píšou:"Přetaktováním nemůžete grafickou kartu poškodit." Což se mi zdá jako celkem velkej kec.
A nakonec může moje karta fungovat dlouhodobě na GPU 325@430 RAM 700@860. Teď je stabilní a bez artefaktů, s původnim BIOS a takty sou v rozmezí povolenym ovladačem.
Nemůže se mi, nemělo by se mi stát, že přídu domů a uvidim černou obrazovku?
Eště chci podotknout, že karta ani po vynucení v Rivatuneru nepřeskakuje z VID 1 na VID 3, ale vzhledem k tomu, že je to stabilní tak mě to moc nežere.
Slyšel sem o spoustě lidí, kterým karta nedělala artefakty jeli si ji na svejch vysokejch frekvencí a jednou přišli a karta se jim nepustila.
Na druhou stranu na http://www.svethardware.cz/art_doc-9302 ... 6A4F6.html
píšou:"Přetaktováním nemůžete grafickou kartu poškodit." Což se mi zdá jako celkem velkej kec.
A nakonec může moje karta fungovat dlouhodobě na GPU 325@430 RAM 700@860. Teď je stabilní a bez artefaktů, s původnim BIOS a takty sou v rozmezí povolenym ovladačem.
Nemůže se mi, nemělo by se mi stát, že přídu domů a uvidim černou obrazovku?
Eště chci podotknout, že karta ani po vynucení v Rivatuneru nepřeskakuje z VID 1 na VID 3, ale vzhledem k tomu, že je to stabilní tak mě to moc nežere.
ASUS P4C800; P4 Nortwood 2,8@3,3; 4x512MB RAM Kingmax SuperRAM DDR433 (192MHz) 2-3-3-5;Palit X1950GT 512MB GPU 500@600; RAM 1200@1400 ; LC 6550 V2.0 550W; CD-RW; DVD-ROM, DVD-RW, 200GB SATA, 40GB ATA,
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Asi takhle: Slysel jsem o spouste lidi co nikdy netaktovali a jeli si na svych defalutnich frekvencich a jednou prisli k PC a karta se jim nespustila takySlyšel sem o spoustě lidí, kterým karta nedělala artefakty jeli si ji na svejch vysokejch frekvencí a jednou přišli a karta se jim nepustila.
Zaklad je vzdy dobre chladit.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hehe.....tak to bylo přesnýJiri Drak píše:Asi takhle: Slysel jsem o spouste lidi co nikdy netaktovali a jeli si na svych defalutnich frekvencich a jednou prisli k PC a karta se jim nespustila takySlyšel sem o spoustě lidí, kterým karta nedělala artefakty jeli si ji na svejch vysokejch frekvencí a jednou přišli a karta se jim nepustila.
Zaklad je vzdy dobre chladit.
moc hezky řečeno draku
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: