Zdravím jen se chci optat na malou drobnost ale moc byste mě pomohly když mě odpovíte.
Když otevíráte notebook pridržujete tu část s klávesnicí
a jednou rukou otevíráte dislplay který držíte ve středu.
To je asi nejčastější,a dělá to tak nejvíce idí.I já to tal dělám protože to mám v tom středu širší,takže se to líp chytá.
Ale už jsme párkrát dost zatlačil tu záklapku co je veprostřed málem jsme ji ulomil málem u teď nedávno koupeného levnýho notebooku.
A hlavně by mě zajímalo když zavíráte displej ke klávesnici tak necháváte zaklapnout víko že na něj tlačíte,nebo stejně jako když display otevíráte tak zatlačíte na pjistku,tedy to psouvné tlačítko a pak jej zavřete lehce?Tlačíte na tu pojistku když to zavíráte,stejně jako když se to otevírá?Já jen že můj starý lehce zkorodovaný Compaq,kterej mě častokrát půjčovaly příbuzný jsem to u něj nedávno ulomil tu pacičku veprostřed která je spojená s tím spovuvným tlačítkem tou pojistkou.Je starý asi 4roky a otevíral jsem jej za střed a zavíral zaklapnutím displaye.Teda jsem tu pojistku posouval jen při otevírání ale ne už při zavírání.
A ono za ty roky jsme to udělal hodněkrát,takže by mě zajímalo jak vy na to?
Záklapka u displeye notebooku.
Moderátor: Don
- Dragoun
- Nováček
-
- Dragoun
- Nováček
-
Lidi šíleně moc prosím o to jak byste to dělaly vy nebo jak to děláte na ten Compaq ač jsem ho dodělal jsem byl zvykly je fakt že byl odřený,špinavý atd.Ale ulomio se to u něj.Teď se mě to málem stalo u toho nového.Ale to něco vydrží,jen abych při otevírání tu blbost plastovou co je u toho zasouvacího čudlíku,tu pojistku neulomil tu páčku.
V servise mě říkaly že do toho starýho krámu by to s odbornou prací stálo zhruba kolem 1000kč.
V servise mě říkaly že do toho starýho krámu by to s odbornou prací stálo zhruba kolem 1000kč.
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Tak zatim zadna odpoved tak alespon ja ti neco napisu,aby to nevypadalo tak...
Hmm s tím ti neporadím,já mam starsi Toshibu Tecra.
Drive jsem ji oteviral a nekdy i zaviral za ruzky nahore za hrany ted to zaviram jako vetsina lidi uprostred nahore nad diplejem.
Je faktem ze se me tam opcas taky plete ta zaklapka-jak pises ta posouvaci pojistka,ale zatim jsem ji neulomil.
Jinak nevi co vic ti k tomu rict.
Ja oteviram jednou rukou odsoupnu pojistku ruku lehce posunu od pojistky do prava chytnu to tam je tam dost mista drzim zakladnu a oteviram. Posupuju ji proto abych prave pri otevirani pripadne nedochazela kolize s pojistkou.Jak prosté .
Zaviram ta ze chytnu viko a normalne zaklapnu aniz bych zas posupoval pojistku.Proste lehce zatlacim a necha zaklapnout.
Pochybuju ze se to jen tak ulomi,ja to tak dela a myslym ze lide tady z dora taky tak.
Vic nevim co rict.......
Uvidís co ti napisi ostatni pokud jeste nekdo napise
Hmm s tím ti neporadím,já mam starsi Toshibu Tecra.
Drive jsem ji oteviral a nekdy i zaviral za ruzky nahore za hrany ted to zaviram jako vetsina lidi uprostred nahore nad diplejem.
Je faktem ze se me tam opcas taky plete ta zaklapka-jak pises ta posouvaci pojistka,ale zatim jsem ji neulomil.
Jinak nevi co vic ti k tomu rict.
Ja oteviram jednou rukou odsoupnu pojistku ruku lehce posunu od pojistky do prava chytnu to tam je tam dost mista drzim zakladnu a oteviram. Posupuju ji proto abych prave pri otevirani pripadne nedochazela kolize s pojistkou.Jak prosté .
Zaviram ta ze chytnu viko a normalne zaklapnu aniz bych zas posupoval pojistku.Proste lehce zatlacim a necha zaklapnout.
Pochybuju ze se to jen tak ulomi,ja to tak dela a myslym ze lide tady z dora taky tak.
Vic nevim co rict.......
Uvidís co ti napisi ostatni pokud jeste nekdo napise
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- Spectral
- Středně pokročilý
-
- cabman
- Středně pokročilý
Přesně tak!Spectral píše:Nehledejte v tom žádnou vědu...
Když nad tím přemýšlím, tak ani nevim jak tam mám ty záklapky udělaný. Prostě při otevírání posunu knoflík a při zavírání to sklapnu.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.