ANTEC PlusView 1000 AMG-EU - zkusenosti

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ANTEC PlusView 1000 AMG-EU - zkusenosti

Příspěvek od Cujo »

cau trochu sem hledal a nasel http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=19605.
taky sem hledal na tomto foru a nasel ze ji nekdo mate... muzete k ni neco napsat? je lepsi nez chieftec? je to middle nebo bigtower(nikde sem to nemohl najit :oops: )
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ma to 4 pozice 5,25, takze bych to tipl na vetsi middle tower
vice zde
http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=01001#

//takze je to Tower
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

piste sem plz nejake zkusenosti...
takze big nebo middle?
je lepsi nez chieftec?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Osobní zkušenosti s ním nemám, ale když si projdeš info o něm a o Chiefovi, tak hned vidíš zásadní rozdíl. Za stejnou cenu máš buď hliníkovej Antec a nebo obyč Chief, takže už je ten hliník je výhodou (samozřejmě jak pro koho). Ale jinak to jsou v podstatě kopie. Když vidíš vnitřek, tak maj vlastně šasi úplně stejný.

A je to samozřejmě MiddleTower
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

jo, já jí mám :) nestěžuju si, jestli chceš něco konkrétnějšího tak to napiš..
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

To sou mi otázky ... jaký máte zkušenosti s touto case ? ... Mno, ze stolu mi nepadá, nelítaj mi dovnitř mouchy ani komáři, lze do ní vměstnat ATX desku, procesor, harddisk, grafickou kartu, paměti, mechaniky a dokonce i zdroj ... no nekupto!
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: brm brm brm

Příspěvek od Stoobi »

Nox.lbc píše:To sou mi otázky ... jaký máte zkušenosti s touto case ? ... Mno, ze stolu mi nepadá, nelítaj mi dovnitř mouchy ani komáři, lze do ní vměstnat ATX desku, procesor, harddisk, grafickou kartu, paměti, mechaniky a dokonce i zdroj ... no nekupto!
Sorry, ale to jsou mi teda posty. Odpovídat takovým to způsobem mi příde více zavádějící, než se ptát na info okolo case, sice máš pravdu, že povětšinou jsou ty informace stejné. Ale přeci jen se jedná o case za větší peníze a osobně bych taky zjišťoval, jaké má kdo zkušenosti. Už jsem viděl mnoho case a je pravda, že někdy je tam malý detail, který pak kvalitu case snižuje, proto je asi lepší se zeptat.

Problém je, že se pak ptá každej na každou case, což už dobře není. Chtělo by to asi trochu hledat třeba na Googlu, kde bude určitě nějaká ta recenze té case. :wink:
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Stoobi píše: Chtělo by to asi trochu hledat třeba na Googlu, kde bude určitě nějaká ta recenze té case. :wink:
A tady je právě ten zádrhel, spousta lidí snad ani neví, že Google sídlí na http://www.google.com ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
HAL9000
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HAL9000 »

ObrázekObrázekObrázek

No tak do tohodle vlákna si omočím :D - tenhle ANTEC je ve výběru mého case těžkým soupeřem mého zatím vybraného 3R AIR - tahle je rozhodně lepší plechárna ( 1 mm silný SECC ) než ta Korea. Má navíc 5 pozic na ventilátory 80x80mm, z toho 2 jsou v příslušenství ( na zadní straně dle obrázku ).
Up to 5 x 80mm fans- 1 front (Optional)- 2 rear (Standard)- 1 HDD (Optional)- 1 Side Panel (Optional). Takže když to všechno osadím stejnýma 4 stejnýma ARTIC FAN 3 TC ( kromě osazení side panelu ) a do pozice 5,25" koupím ovládací panel AKASA s 4x nezávislým ovládáním ventilátorů a navíc 4 teplotními čidly :o , tak by to mohla bejt docela best skříň, ne? :razz: . Navíc HDD jsou ukládány do kaučukového uložení s eliminací vibrací :wink:. Jaký je pohled znalců - je to dobrý základ pro tiché, dobře chlazené a výkonné PC ( pokud tedy nebudeme hledět na cenový rozdíl :oops: ) ?
P.s.: jinak popisky všech českých prodejců této skříně vyjma 4everpc jsou totálně blbě - račte si nalistovat ty uváděné hrůzy :devil:

ObrázekObrázek
sidbin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidbin »

no a zavres ty dvirka,kdyz tam budes mit ten regulator? :-D
"Pane soudce,ja ho nezabil,on na ten nuz spadl sam" :lol:
vysemnesmite.cz
ja-cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja-cz »

to je dobra otazka, sem si rikal ze nejaka nevyhoda v tech dvirkach bude :D
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

podle mne je zavres v pohode,kdyztak je ulomis :-D
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

taky o ni uvazuju
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

no pokud bys nechcet chiefa ale Sunbeam transformer tak tam se takovejhle regulator vejde absolutne v poho :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

No tak ten regulator nebude upevnovat zaroven s prednim panelem, ale posune ho kus dozadu a je to v pohode.
sidbin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidbin »

masakr_cz píše:No tak ten regulator nebude upevnovat zaroven s prednim panelem, ale posune ho kus dozadu a je to v pohode.
to bude vypadat blbe :(
"Pane soudce,ja ho nezabil,on na ten nuz spadl sam" :lol:
vysemnesmite.cz
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

Ty sachty co ma ta case, a celkove vsechno pod tema dvirkama nevypada cely zrovna moc hezky, takze regulator posunutej dozadu nebude celkovej dojem nejak prznit, a navic pri zavrenejch dvirkach je to uplne jedno. Jedine, ze by se chtel poustet do modu, to se pak da vymyslet leccos.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

myslite ze je lepsi tato nebo chieftec?
sice je o litr drazsi,ale original bocnica chieftec stoji skoto stejne a tento uz ma bocnicu
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

masakr_cz píše: takze regulator posunutej dozadu nebude celkovej dojem nejak prznit, a navic pri zavrenejch dvirkach je to uplne jedno.
len aby sa to dalo posunut dozadu....mozno to nepojde...a potom co?
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
HAL9000
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HAL9000 »

Po překvapivém zvratu hledám řešení :( :

1. Vyříznout ve dvířkách příslušný otvor pro regulátor ( tzv. case modding :D )

2. Nedovírat dvířka ( na co? ) :-D

3. Nahradit regulátor nějakým jiným tlačítkovým, třeba Eurocase system guard III - otáčky 4 ventilátorů ( + 4 teploty na displeji ) lze regulovat plynule oním kolečkem vpravo, ovšem synchronně - to by se dalo akceptovat - při filmu nebo hudbě na minimum všechno. Ovšem je tam ten jeden knoflík - zda nebude zase na pravé straně překážet dvířkám :twisted:, ale ta jsou dle mého názoru dost vyboulená, takže by to mělo jít, ale to může ověřit jen majitel této skříně či prodejce vlastnící obě komponenty :(

Obrázek

Nicméně na http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/39121/a ... mg-eu.html

je přímo doporučen k této skříni panel Cooler master ( viz obr. ), který má na pravé straně také ovládací kolečko, a řekl bych s tím zobákem ještě vystouplejší než Eurocase :shock: .

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“