ANTEC PlusView 1000 AMG-EU - zkusenosti
Moderátor: L4mka
- Cujo
- Mírně pokročilý
ANTEC PlusView 1000 AMG-EU - zkusenosti
cau trochu sem hledal a nasel http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=19605.
taky sem hledal na tomto foru a nasel ze ji nekdo mate... muzete k ni neco napsat? je lepsi nez chieftec? je to middle nebo bigtower(nikde sem to nemohl najit )
taky sem hledal na tomto foru a nasel ze ji nekdo mate... muzete k ni neco napsat? je lepsi nez chieftec? je to middle nebo bigtower(nikde sem to nemohl najit )
- Slezman
- Středně pokročilý
ma to 4 pozice 5,25, takze bych to tipl na vetsi middle tower
vice zde
http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=01001#
//takze je to Tower
vice zde
http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=01001#
//takze je to Tower
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Cujo
- Mírně pokročilý
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Osobní zkušenosti s ním nemám, ale když si projdeš info o něm a o Chiefovi, tak hned vidíš zásadní rozdíl. Za stejnou cenu máš buď hliníkovej Antec a nebo obyč Chief, takže už je ten hliník je výhodou (samozřejmě jak pro koho). Ale jinak to jsou v podstatě kopie. Když vidíš vnitřek, tak maj vlastně šasi úplně stejný.
A je to samozřejmě MiddleTower
A je to samozřejmě MiddleTower
- lMarky
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
To sou mi otázky ... jaký máte zkušenosti s touto case ? ... Mno, ze stolu mi nepadá, nelítaj mi dovnitř mouchy ani komáři, lze do ní vměstnat ATX desku, procesor, harddisk, grafickou kartu, paměti, mechaniky a dokonce i zdroj ... no nekupto!
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: brm brm brm
Sorry, ale to jsou mi teda posty. Odpovídat takovým to způsobem mi příde více zavádějící, než se ptát na info okolo case, sice máš pravdu, že povětšinou jsou ty informace stejné. Ale přeci jen se jedná o case za větší peníze a osobně bych taky zjišťoval, jaké má kdo zkušenosti. Už jsem viděl mnoho case a je pravda, že někdy je tam malý detail, který pak kvalitu case snižuje, proto je asi lepší se zeptat.Nox.lbc píše:To sou mi otázky ... jaký máte zkušenosti s touto case ? ... Mno, ze stolu mi nepadá, nelítaj mi dovnitř mouchy ani komáři, lze do ní vměstnat ATX desku, procesor, harddisk, grafickou kartu, paměti, mechaniky a dokonce i zdroj ... no nekupto!
Problém je, že se pak ptá každej na každou case, což už dobře není. Chtělo by to asi trochu hledat třeba na Googlu, kde bude určitě nějaká ta recenze té case.
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: brm brm brm
A tady je právě ten zádrhel, spousta lidí snad ani neví, že Google sídlí na http://www.google.com ...Stoobi píše: Chtělo by to asi trochu hledat třeba na Googlu, kde bude určitě nějaká ta recenze té case. :wink:
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- HAL9000
- Začátečník
No tak do tohodle vlákna si omočím - tenhle ANTEC je ve výběru mého case těžkým soupeřem mého zatím vybraného 3R AIR - tahle je rozhodně lepší plechárna ( 1 mm silný SECC ) než ta Korea. Má navíc 5 pozic na ventilátory 80x80mm, z toho 2 jsou v příslušenství ( na zadní straně dle obrázku ).
Up to 5 x 80mm fans- 1 front (Optional)- 2 rear (Standard)- 1 HDD (Optional)- 1 Side Panel (Optional). Takže když to všechno osadím stejnýma 4 stejnýma ARTIC FAN 3 TC ( kromě osazení side panelu ) a do pozice 5,25" koupím ovládací panel AKASA s 4x nezávislým ovládáním ventilátorů a navíc 4 teplotními čidly , tak by to mohla bejt docela best skříň, ne? . Navíc HDD jsou ukládány do kaučukového uložení s eliminací vibrací . Jaký je pohled znalců - je to dobrý základ pro tiché, dobře chlazené a výkonné PC ( pokud tedy nebudeme hledět na cenový rozdíl ) ?
P.s.: jinak popisky všech českých prodejců této skříně vyjma 4everpc jsou totálně blbě - račte si nalistovat ty uváděné hrůzy
- sidbin
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ja-cz
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý
- master88
- Začátečník
no pokud bys nechcet chiefa ale Sunbeam transformer tak tam se takovejhle regulator vejde absolutne v poho
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- masakr_cz
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- sidbin
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- masakr_cz
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý
- Marian
- Středně pokročilý
len aby sa to dalo posunut dozadu....mozno to nepojde...a potom co?masakr_cz píše: takze regulator posunutej dozadu nebude celkovej dojem nejak prznit, a navic pri zavrenejch dvirkach je to uplne jedno.
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- HAL9000
- Začátečník
Po překvapivém zvratu hledám řešení :
1. Vyříznout ve dvířkách příslušný otvor pro regulátor ( tzv. case modding )
2. Nedovírat dvířka ( na co? )
3. Nahradit regulátor nějakým jiným tlačítkovým, třeba Eurocase system guard III - otáčky 4 ventilátorů ( + 4 teploty na displeji ) lze regulovat plynule oním kolečkem vpravo, ovšem synchronně - to by se dalo akceptovat - při filmu nebo hudbě na minimum všechno. Ovšem je tam ten jeden knoflík - zda nebude zase na pravé straně překážet dvířkám , ale ta jsou dle mého názoru dost vyboulená, takže by to mělo jít, ale to může ověřit jen majitel této skříně či prodejce vlastnící obě komponenty
Nicméně na http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/39121/a ... mg-eu.html
je přímo doporučen k této skříni panel Cooler master ( viz obr. ), který má na pravé straně také ovládací kolečko, a řekl bych s tím zobákem ještě vystouplejší než Eurocase .
1. Vyříznout ve dvířkách příslušný otvor pro regulátor ( tzv. case modding )
2. Nedovírat dvířka ( na co? )
3. Nahradit regulátor nějakým jiným tlačítkovým, třeba Eurocase system guard III - otáčky 4 ventilátorů ( + 4 teploty na displeji ) lze regulovat plynule oním kolečkem vpravo, ovšem synchronně - to by se dalo akceptovat - při filmu nebo hudbě na minimum všechno. Ovšem je tam ten jeden knoflík - zda nebude zase na pravé straně překážet dvířkám , ale ta jsou dle mého názoru dost vyboulená, takže by to mělo jít, ale to může ověřit jen majitel této skříně či prodejce vlastnící obě komponenty
Nicméně na http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/39121/a ... mg-eu.html
je přímo doporučen k této skříni panel Cooler master ( viz obr. ), který má na pravé straně také ovládací kolečko, a řekl bych s tím zobákem ještě vystouplejší než Eurocase .