Zachovani castecne zkopirovaneho souboru?

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Zachovani castecne zkopirovaneho souboru?

Příspěvek od trodas »

Mamm trosku podivny pozadavek. Jak uz nadpis predznamenava, chtel bych, aby se poskozeny soubor pri kopirovani presto zachoval a ne se smazal. To proto, ze jsem vypalil kamaradovi Star Wars III a 2CD mobsters releasu ma 731MB, coz 80min Multidisk na overburn proste nezvladl, cize konec nejde zkopirovat :oops:

Ale protoze je to mpeg, tak to nicemu nevadi (stream, proste prijde o kousek konce titulku) a tot vse :-D

Kdyz k takove chybe dojde, tak vetsina programu hodi error a nazdar - a co nejhorsi, smazou to, co uz zkopirovano bylo! :x

Takze logicky hledam programek, ktery umi neco jako "keep partial files" :oops:

Vsechno, co se mi s Googlem podarilo najit (pouzitim techhle hledacich parametru
keep "incomplete file" copy win
byl jakysi Linux/MacOSX filemanager, ktery, se zda, by tohle mel podporovat:

http://www.boomerangsworld.de/worker/wdownload.php
for file copy ... You can now choose to keep the incomplete file or delete it.
Cize, je tohle na windows take mozne? :roll:
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: Zachovani castecne zkopirovaneho souboru?

Příspěvek od johny128 »

trodas píše: ze jsem vypalil kamaradovi Star Wars III
nevedel som ze sa to uz da kupit v obchode :(
MrKiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Zachovani castecne zkopirovaneho souboru?

Příspěvek od MrKiller »

trodas píše: To proto, ze jsem vypalil kamaradovi Star Wars III a 2CD mobsters releasu ma 731MB
todle zavání nějakým warezem, být tebou, tak se tak moc nechlubim

Ale s těma nekompletnima souborama je to docela jednoduchy, kopiruješ, a jak to narazi na chybu, tak buď reset, nebo násilné ukončení programu, kterým kopíruješ
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nebo si na to napis jednoucelovej programek sam, je to jen cteni a zapis do souboru
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“