jak na vytvoreni iso souboru?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Smithfield
Začátečník
Začátečník

jak na vytvoreni iso souboru?

Příspěvek od Smithfield »

mam taky mensi problem nevim cim by se dalo vytvorit image jakym programem, pokud ma treba na hardisku treba soft s nazvem 3dmark.exe a chtel bych aby z neho byl iso dalo by se to nejakym programem udelat?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

? zombux nerozumět řeč tvůj kmen
ignorelist: kremrole a dezoláti
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

zombux píše:? zombux nerozumět řeč tvůj kmen
:lol: :lol: :lol: :lol:

sakra tento dotaz (i s odpovědí) ihned umístit do gakerie nejpovedenějších :lol: :oops:

jinak: iso se dělá většinou vypalovacími programy ;) ale nevim jestli zrovna s pár megového 3D marku to něco řeší :oops:
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Re: jak na vytvoreni iso souboru?

Příspěvek od Rammstein »

google píše:mam taky mensi problem nevim cim by se dalo vytvorit image jakym programem, pokud ma treba na hardisku treba soft s nazvem 3dmark.exe a chtel bych aby z neho byl iso dalo by se to nejakym programem udelat?
hh fakt povedená otázka :-D ale ISO se dělá ve vyp. softwarech, ale většinou celý CD :) což je něco kolem 700MB :)
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Iso soubory dokáže vytvořit program WinISO.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
skromny
Nováček
Nováček

Příspěvek od skromny »

dalsia moznost - UltraISO, dalsia moznost Image Recorder v samotnom Nero-vi... zalezi od toho v akom formate chces vystup (ak teda ISO beries vseobecne ako image CDcka/DVDcka a nie priamo ako format ISO)...
P4 NW 2.8@2.8GHz FSB800, intel i865 PERL, 2*256MB PQI, 120GB WD, MSI 4Ti-4200 VIVO, SB Audigy, CDRW Sony CRX-215E1, DVDRW LG-4163B (A103), FlyTV 3000, Epson R200, Back-UPS APC-CS500-USB,
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mě právě jaksi zarazil ten dotaz, pokud vím tak ISO se používá jako image nějakýho CD nebo DVD :? ISO z nainstalovanýho 3Dmarku sice možný je, ale přijde mi to jako hovadina, autorův nick bohužel mlčí za vše
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

skromny píše:dalsia moznost - UltraISO, dalsia moznost Image Recorder v samotnom Nero-vi... zalezi od toho v akom formate chces vystup (ak teda ISO beries vseobecne ako image CDcka/DVDcka a nie priamo ako format ISO)...
ISO se dá brát jen jako formát ISO 9660. :) Ostatní jsou jen image CD/DVD (bin, nrg,...).
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Smithfield
Začátečník
Začátečník

no a jak to teda udelat? na to ISO ten 3dmark05 to by mne teda zajimalo
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

google píše:no a jak to teda udelat? na to ISO ten 3dmark05 to by mne teda zajimalo
hh, já teda předvídám, že tam máš instalačku 3dmark05.exe....když máš teda jen tu instalačku, mohl by jsi mě říct proč to chceš dát do ISO ? když to stačí normálně vypálit ?
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Smithfield
Začátečník
Začátečník

hmm podle smutneho zjisteni sem zjistil ze 3dmark05 do iso jde jen pres alcohol120% udelat. EXistuje snad i jiny soft ktery dokaze exe soubor vypalit jako obraz?
nero a clone cd to nedokaze stejne jako ultraiso
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

kua to je ale mišmaš. ty máš instalačku 3D marku (cca 250MB) a chceš aby byl součástí "image" abys ho mohl připojit k virtuální mechanice a nainstalovat z toho? Jestli jo, tak normálně winiso nebo ultraiso - přidat soubor do nového image a uložit v požadovaným formátu...óóó jak jednoduché.
Zombux píše: ? zombux nerozumět řeč tvůj kmen
autorův nick bohužel mlčí za vše
rofl
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
rumbo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rumbo »

google píše:hmm podle smutneho zjisteni sem zjistil ze 3dmark05 do iso jde jen pres alcohol120% udelat. EXistuje snad i jiny soft ktery dokaze exe soubor vypalit jako obraz?
čo nedokáže ultraiso???? si z nás deláš prdel, ne? :evil:
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

rumbo píše:
google píše:hmm podle smutneho zjisteni sem zjistil ze 3dmark05 do iso jde jen pres alcohol120% udelat. EXistuje snad i jiny soft ktery dokaze exe soubor vypalit jako obraz?
čo nedokáže ultraiso???? si z nás deláš prdel, ne? :evil:
nechci malovat čerta na zeď, ale dost dobře jsem nepobral proč dělat z 3Dmarku ISO, takže něco dál řešit je asi nesmysl, autor threadu zřejmě nepochopil k čemu jsou ISO obrazy dobrý :?
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Jednoduchá otázka: Proč chceš EXE vypálit jako ISO ? :? :? to je mi záhadou....
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

jeejda, no proste nejaky dovod ma, nie? :) nepovedal ho doteraz aj ked sme sa ho x krat pytali ta co...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

johny128 píše:jeejda, no proste nejaky dovod ma, nie? :) nepovedal ho doteraz aj ked sme sa ho x krat pytali ta co...
nj ale afaik se ISO tvoří jako kopie nějakýho média, u programu na harddisku mi smysl tohohle dost uniká
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

zombux píše:nj ale afaik se ISO tvoří jako kopie nějakýho média, u programu na harddisku mi smysl tohohle dost uniká
no sak nevravim ze vidim aspon jeden rozumny dovod pre nieco taketo ale co uz, ked to siloumocou potrebuje .. :)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) v nerovi virtual vipalkou to nejde? :)
Smithfield
Začátečník
Začátečník

mam na vas teda zaverecny dotaz co vsechno byste prevadely do iso souboru? konkretne mluvte k veci. dekuji
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“