Divně se pouští WMP.
- Nesquik
- Začátečník

Divně se pouští WMP.
Když pustím WMP 10, otevře se minimalizovaný, když na něj kliknu tak okno odletí napravo z obrazovky. Zvuk slyšim ale to je tak všechno. Zkoušel sem reinstal. I za jinou verzi a dělá to pořád. Dokonce sem odinstalil poslední kodek co sem tam dával. Stejně se chystám na reinstal Win ale zajímalo by mě čím to je.
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
- Rammstein
- Začátečník

- Nesquik
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

- Nesquik
- Začátečník

Takže:zombux píše:comp ti pravidelně prohlíží adware... LOL tak to je dost možný, já bych to radši nechal projíždět ad-awarem![]()
![]()
takže zkus spybot a pokud to nepomůže, hijackthis a dej sem log co to vyplivne
1.) Co to je LOL?
2.) Nevim jaxe ten zasrant menuje.
3.) Spybot nepomoh.
4.) Co to sakra je hijackthis? a log?
Eskymáčtinu moc neovládám
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
- zombux
- Odborník PCT

1) LOL znamená že je to děsná sranda
2) to je špatný, protože podle jeho jména by šlo najít jak ho zničit
3) ok
4) hijackthis projede systém a vyplivne seznam běžících programů a pár nastavení registru, jde to uložit do souboru, takže to stáhni, spusť a dej sem ten výpis
2) to je špatný, protože podle jeho jména by šlo najít jak ho zničit
3) ok
4) hijackthis projede systém a vyplivne seznam běžících programů a pár nastavení registru, jde to uložit do souboru, takže to stáhni, spusť a dej sem ten výpis
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Nesquik
- Začátečník

žádnej vir tam prostě neni takže neni co ničit. žádnej ten hjksucvskthis nemám. Tak asi na WMP mr***dám a budu to pouštět v něčem jiným.
Tak mě napadá, když dáš do pc cd taxe ti otevře nabídka co s tim chceš dělat. De tam nějak přidat třeba- Otevřít v BSP ?
Tak mě napadá, když dáš do pc cd taxe ti otevře nabídka co s tim chceš dělat. De tam nějak přidat třeba- Otevřít v BSP ?
- Dony
- Středně pokročilý

- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Nesquik
- Začátečník