Divně se pouští WMP.

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Divně se pouští WMP.

Příspěvek od Nesquik »

Když pustím WMP 10, otevře se minimalizovaný, když na něj kliknu tak okno odletí napravo z obrazovky. Zvuk slyšim ale to je tak všechno. Zkoušel sem reinstal. I za jinou verzi a dělá to pořád. Dokonce sem odinstalil poslední kodek co sem tam dával. Stejně se chystám na reinstal Win ale zajímalo by mě čím to je.
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

a zkoušel jsi antivirák a spybot, ad-aware ? :)
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

wir nemam odkud dostat a comp mi pravidelně prohlíží adware. :P :razz: :P
Ale dík, takovouhle ****** odpověď sem nečekal.
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

comp ti pravidelně prohlíží adware... LOL tak to je dost možný, já bych to radši nechal projíždět ad-awarem :oops: :lol:

takže zkus spybot a pokud to nepomůže, hijackthis a dej sem log co to vyplivne
ignorelist: kremrole a dezoláti
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

zombux píše:comp ti pravidelně prohlíží adware... LOL tak to je dost možný, já bych to radši nechal projíždět ad-awarem :oops: :lol:

takže zkus spybot a pokud to nepomůže, hijackthis a dej sem log co to vyplivne
Takže:
1.) Co to je LOL?
2.) Nevim jaxe ten zasrant menuje.
3.) Spybot nepomoh.
4.) Co to sakra je hijackthis? a log?
Eskymáčtinu moc neovládám :) :-D :wink:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

1) LOL znamená že je to děsná sranda :-D
2) to je špatný, protože podle jeho jména by šlo najít jak ho zničit
3) ok
4) hijackthis projede systém a vyplivne seznam běžících programů a pár nastavení registru, jde to uložit do souboru, takže to stáhni, spusť a dej sem ten výpis
ignorelist: kremrole a dezoláti
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

žádnej vir tam prostě neni takže neni co ničit. žádnej ten hjksucvskthis nemám. Tak asi na WMP mr***dám a budu to pouštět v něčem jiným.

Tak mě napadá, když dáš do pc cd taxe ti otevře nabídka co s tim chceš dělat. De tam nějak přidat třeba- Otevřít v BSP ?
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pokud jsem to dobre pochopil, tak mas jen okno mimo obrazovku... Zkousel si kliknout pravym tlacitkem na taskbar a vybrat nekterou z moznosti automatickeho preusporadani oken?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

nepoužívals druhý monitor? nebo kam by to jinak lítalo...napravo?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

Karf: víš že je to možný? Asi den před tím sem zkoušel přpojovat TV a ňák se mi nevedlo nastavení aby se to zobrazilo na TV. Tak možná že to líta jakoby na TV :roll: 8-)
To mě nenapadlo. dík
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“