VGA Zalman vs. Primecooler
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- mailman
- Nováček

-
VGA Zalman vs. Primecooler
Kterej chladič na VGA je podle vás lepší Zalman VF700-Cu nebo Primecooler PC-VGAHG1 CU??? (Potřebuju to 6600.)
Díky za odpověď...
Díky za odpověď...
- alea206
- Mírně pokročilý

Ty chladiče sou podle mě uplný kopie, takže ty stejně budou čuměť přes kartu a musíš si něco sehnat na HIS a jak píšou na CZC:"Samozřejmou podmínkou je použití referenčního designu výrobcem karty."
ASUS P4C800; P4 Nortwood 2,8@3,3; 4x512MB RAM Kingmax SuperRAM DDR433 (192MHz) 2-3-3-5;Palit X1950GT 512MB GPU 500@600; RAM 1200@1400 ; LC 6550 V2.0 550W; CD-RW; DVD-ROM, DVD-RW, 200GB SATA, 40GB ATA,
- kadas152
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no kedze sa tu riesia primecoolery vs. zalmany tak sa opytam tu (kedtak mi to presunte pls)
rozmyslam na VF700 AlCu alebo nejakym alcu /al primecoolerom
podla testov by som isiel do primecoolera ale mam otazku
vseobecne sa vravi ze primecoolery maju **** loziska a ze robia bordel a su hlucne oproti zalmanu
no a tak sa pytam je to dovod na reklamaciu ak by bol hlucnejsi po cca 1/2 roku ako na zaciatku???
alebo ma posle predavac dokelu
cize oplati sa priplatit za zalman alebo ist do primecooleru???
no myslel som to tak ci sa loziska prejavuju aj inac nez len hlukom (to by vobec nevadilo) ale ci to aj nejako vybruje/sucha sa o nieco/az sa nakoniec zadrhne
proste ak by to bol len hluk tak idem do primecooleru
ak by som mal kupit ale primecooler a 3 nahradne vrtule tak to mozem kupit radsej vf900-Cu
rozmyslam na VF700 AlCu alebo nejakym alcu /al primecoolerom
podla testov by som isiel do primecoolera ale mam otazku
vseobecne sa vravi ze primecoolery maju **** loziska a ze robia bordel a su hlucne oproti zalmanu
no a tak sa pytam je to dovod na reklamaciu ak by bol hlucnejsi po cca 1/2 roku ako na zaciatku???
alebo ma posle predavac dokelu
cize oplati sa priplatit za zalman alebo ist do primecooleru???
no myslel som to tak ci sa loziska prejavuju aj inac nez len hlukom (to by vobec nevadilo) ale ci to aj nejako vybruje/sucha sa o nieco/az sa nakoniec zadrhne
proste ak by to bol len hluk tak idem do primecooleru
ak by som mal kupit ale primecooler a 3 nahradne vrtule tak to mozem kupit radsej vf900-Cu
...
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
primecooler som este nepocul ale mam jeden zalman sice iny, ale asi pouzivaju rovnake vrtule a ten huci dost, tam tie loziska buchaju, preto pred namontovanim tam chcem vymenit vrtulu za nejaku normalnu. mam CNPS 7700 CU . ale keby som si kupoval jeden z nich na grafisku, bolo by mi jedno ako je hlucny, stejne by som tu vrtulu vymenil za priesvitnu a lepsiu 
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- EightBall
- Nováček

- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Frz
- Začátečník

-
To je na tobe. U Zalmana to je lepsi provedeni, kvalitnejsi loziska a znacka, co delaji cenu. Ale tak muze stacit i ten Primecooler.
Ja osobne bych do Primecoolera nesel. Kdysi jsem si nechal poslat nejake vetraky, asi u dvou byly loziska opravdu hruza. Ted jsem koupil mrizky na vetrak (ty kulate dratove) a oni dokazkou podelat i toto
. Roztece dir na sroubky dost mimo, jakoby to nekdo naohybal klestema, spoje (svary?) neopracovane, nekvalitni, no...
Ja osobne bych do Primecoolera nesel. Kdysi jsem si nechal poslat nejake vetraky, asi u dvou byly loziska opravdu hruza. Ted jsem koupil mrizky na vetrak (ty kulate dratove) a oni dokazkou podelat i toto
Q9300 + Ninja | EP35-DS4 | 4GB | HD4670 + AC S1 | 640 AAKS, 320GB YS, 1.5TB EVDS | SH-S203B | Corsair VX450 | HP ZR24w
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no takze poradte ci to je fakt rozdiel iba v loziskach alebo aj niekde inde
podla recenzie boli dokonca primecoolery o 1-2°C lepsie ako zalmany takze chladit budu asi rovnako ale ide mi o to ci sa po roku podzubu alebo budu v pohode(hluk moc nevadi-snad nebude hlucnejsi ako 120mm TT na 33RPM
)
no takze pls napiste svoje skusenosti
podla recenzie boli dokonca primecoolery o 1-2°C lepsie ako zalmany takze chladit budu asi rovnako ale ide mi o to ci sa po roku podzubu alebo budu v pohode(hluk moc nevadi-snad nebude hlucnejsi ako 120mm TT na 33RPM
no takze pls napiste svoje skusenosti
...
- Saty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: