Street Legal racing

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
John Keats
Začátečník
Začátečník

Street Legal racing

Příspěvek od John Keats »

tak jsem si to stahl a jsem z toho dost zlamanej. Trailer vypadal dost nabouchane, ale hra se sekana a je spatne hratelna i po graficke strance je to nudne. jiste, potesila me propracovana deformace aut a moznost kompletniho tuningu, ale bohuzel to nevynahradi spatne chovani auta a sekani i na me sestave.

jake mate zkusenosti ...
Barton 2500+@220*11, VCore 1,67V Watercooled / ASUS A7N8X-Deluxe Watercooled / Kingstone 512MB 400DDR+ A-Data 512MB DDR500 /ATI ASUS X800 XT PE @GPU600-DDR1200 Watercooled / Seagate 80GB ATA-100 8MBcache Watercooled / SB Audigy / TEAC 32x / Logitech Cordless Mouseman optical + Logitech MX510 / SONY 19" E400
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Street Legal racing

Příspěvek od Butch »

John Keats píše:tak jsem si to stahl a jsem z toho dost zlamanej. Trailer vypadal dost nabouchane, ale hra se sekana a je spatne hratelna i po graficke strance je to nudne. jiste, potesila me propracovana deformace aut a moznost kompletniho tuningu, ale bohuzel to nevynahradi spatne chovani auta a sekani i na me sestave.

jake mate zkusenosti ...
Mě se to taky sekalo a přitom grafika nic moc. A navíc to obracení aut v zatáčce i v malé rychlosti je dost nereálný.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Street Legal racing

Příspěvek od roxik »

Butch píše:
John Keats píše:tak jsem si to stahl a jsem z toho dost zlamanej. Trailer vypadal dost nabouchane, ale hra se sekana a je spatne hratelna i po graficke strance je to nudne. jiste, potesila me propracovana deformace aut a moznost kompletniho tuningu, ale bohuzel to nevynahradi spatne chovani auta a sekani i na me sestave.

jake mate zkusenosti ...
Mě se to taky sekalo a přitom grafika nic moc. A navíc to obracení aut v zatáčce i v malé rychlosti je dost nereálný.
pokud se pamatuju tak v readme.txt tam psali, ze tyhle problemy (trhajici se grafika a vubec cela hra pomala) muzou zpusobovat ovladace od zvukovky, takze doporucovali update na novejsi verze...

ale stejne mi to nepomohlo (to jsem mel jeste fortissimo 3)
oldskool pc - xbox - xbox360
blondak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blondak »

jj ten problem s trhanim mam taky, celkove je ta hra plna chyb, jedine co se mi liby je to tuneni aut :) udelal jsem si takovej "money hack" a jenom tuninguju, na zkusebnim ovalu to jede plynule, ted mam nakou mrchu co ma pres 1000 koni, ale mam problem se s ni vubec rozjet (na klavesnici) proste zmacknu sipku dopredu a uz jedu bokem :)) ale kdyz se to podari rozjet, tak delala pres 380 km/h :)
AMD XP2500+ @(11*183 MHz)/1,650V/ [Water Cooled], MSI KT3-Ultra2 BR (A6380VMS.570), 2*256MB DDR 333 [Copper Cooled]/2.6V/, MSI GeForce 4Ti 4800 SE 8x 128MB @(330/610)/1.7V/[Water Cooled], WDAC 80GB JB, 2*Seagate 80GB Baracuda 7200 Stripe, DVD+-RW NEC ND-1300A, CD-RW TEAC CD-W540E, CD-R TEAC CD-540, Creative SB Live 1024!, Genius 5.1 Home Theater, KOSS Pro4/AAT CRT 21" iiYama Vision Master 502
roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

blondak píše:jj ten problem s trhanim mam taky, celkove je ta hra plna chyb, jedine co se mi liby je to tuneni aut :) udelal jsem si takovej "money hack" a jenom tuninguju, na zkusebnim ovalu to jede plynule, ted mam nakou mrchu co ma pres 1000 koni, ale mam problem se s ni vubec rozjet (na klavesnici) proste zmacknu sipku dopredu a uz jedu bokem :)) ale kdyz se to podari rozjet, tak delala pres 380 km/h :)
protoze jsem nebyl s to rozchodit tak, aby to slo hrat (fps 50+), tak to slo pryc... skoda, nevypadalo to spatne :?
oldskool pc - xbox - xbox360
MaxSpawn
Nováček
Nováček

Příspěvek od MaxSpawn »

Ahoj všechny zdravim.Kamarádovy se to taky sekalo a tak to smazal,
půjčil to svému kamarádovi a tomu to šlo plynule.
Říká že prý tam nedával žádný patche co si tam dal ten první kámoš.
Tak to zkuste,neinstalovat patche.

Aspoň to říkal že je to tím.

S pozdravem
MaxSpawn
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“