Prestigio Visconte 120- dobrá koupě?
Moderátor: Don
- Vivec
- Středně pokročilý
Prestigio Visconte 120- dobrá koupě?
Chci si koupi notebook, jde mi především o mobilitu- nepotřebuju extra výkon proto mě zaujal tehle NB, váží jen 1.9kg a rozměry jsou taky dobrý. ptám se jestli je to dobrej NB nebo jestli se dá sehnat za ty prachy (26k bez DPH - CC) něco lepšího?
jinak konfigurace je Pentium-M 1.6 Ghz, 512ram, 60GB disk a hlavně WiFi
na CC maj ještě jednu variantu s Celeronem-M 1.4Ghz 512ram a 40GB disk ale asi nemá WiFi- dá se tam nějak přidat? stojí 23k bez dph, má cen usi připlatit ty 3k?
díky za odpovědi
jinak konfigurace je Pentium-M 1.6 Ghz, 512ram, 60GB disk a hlavně WiFi
na CC maj ještě jednu variantu s Celeronem-M 1.4Ghz 512ram a 40GB disk ale asi nemá WiFi- dá se tam nějak přidat? stojí 23k bez dph, má cen usi připlatit ty 3k?
díky za odpovědi
- sovicka
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hele, asi takhle: pověst firmy prestigo v oblasti ultra - levných notebooků se tu řešila už dostkrát a pokud opravdu chceš NB v této kategorii, tak šáhni raději po osvědčenějších značkách ... horké tipy ode mě jsou třeba:
Acer Aspire 1414
HP nx6110 (ikdyž pravda, že pověst HP v oblasti NB není zrovna valná, tohle je světlá vyjímka )
nebo třeba Umax VB 705CX
Fakt do téhle kategorie bych moc nešel ... a když už tak většinou zde platí že za každou korunu si polepšíš (ale hlavě si nejlépe na netu či osobně prověř provedení NB, které se často odflákne a pak plasty křupají a penízky cinkají...)
Acer Aspire 1414
HP nx6110 (ikdyž pravda, že pověst HP v oblasti NB není zrovna valná, tohle je světlá vyjímka )
nebo třeba Umax VB 705CX
Fakt do téhle kategorie bych moc nešel ... a když už tak většinou zde platí že za každou korunu si polepšíš (ale hlavě si nejlépe na netu či osobně prověř provedení NB, které se často odflákne a pak plasty křupají a penízky cinkají...)
Francie ... sladká Francie
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý
- sovicka
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hele ... na takovýhle detaily nekoukej - ultralight v týhle ceně nepořídíš a stejně musíš připočítat cca 300g síťový zdroj...Gr8 Vivec píše:hmm, to ste mě moc nepotěšili, všechno co mi tu nabízíte váží 3 kila...
ale zaujal mě ACER TM4150- sice váží 2.8kg ale jinak vypadá dobře...
Francie ... sladká Francie
- Vivec
- Středně pokročilý
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Dej na kluky viz nademnou Prestigio neni nic moc ver osvedcenejsim znackam z tech velmy vyhodnych a kvalitnich ale pritom cenove vyhodnych notebooku ver:
Acerum,Asusum.
Drassi ale lepsi vyrobce radeji kvuly vyssi cene nebudu jmenovat viz muj podpis.
Jinak na druhou stranu Prestigio nejsou nejhorsi nektere Umaxy,Lea-viz Clevo a ECS a valna vetsina Gericomu jsou vazne kvaltove horsi.
Tim ale nerikam ze ti doporucuju jit do Prestigia ale podle ohlasu lidi a co ja ho videl na zivo to nebude ani nejvetsi smejd ani nejaka kvalita.
Jejich vyhodou ale je co jse koukal v zakladu 3leta zaruk viz treba na:
www.alzasoft.cz
Acerum,Asusum.
Drassi ale lepsi vyrobce radeji kvuly vyssi cene nebudu jmenovat viz muj podpis.
Jinak na druhou stranu Prestigio nejsou nejhorsi nektere Umaxy,Lea-viz Clevo a ECS a valna vetsina Gericomu jsou vazne kvaltove horsi.
Tim ale nerikam ze ti doporucuju jit do Prestigia ale podle ohlasu lidi a co ja ho videl na zivo to nebude ani nejvetsi smejd ani nejaka kvalita.
Jejich vyhodou ale je co jse koukal v zakladu 3leta zaruk viz treba na:
www.alzasoft.cz
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!