Mám takový problém s tímto 17" monitorem, snad to vysvětlím dobře:
Monitor při rozlišeních větších než 1024*768 dělá to že se občas nepravidelně, někdy skoro hned po přepnutí do onoho rozlišení jakoby rozostří, rozmaže, roztřepe a po tak 30s to přejde ale monitor je stále trochu divný, rozostřený. Nevíte čím to může být? Nemůže to být grafickou kartou (Sapphire ATI Radeon 9600Pro)? Monitor to dělá už od nova. Monitor má doporučené rozlišení 1280*1024 na 85Hz. Jiný monitor ani grafárnu jsem ješte nezkoušel. Poradíte? Vím že to není obnovovací frekvencí, ty mám bloknuté na nejvyšší. Je mi to hodně divné protože mi to už jelo i 3 dny bez problému a nyní to zase dělá.
Zdřejmně ho ale půjdu reklamovat, kupoval jsem ho v TS Bohemia, myslíte že mám šanci že mi půjčí jakýkoliv náhradní monitor po dobu servisu?
Problém s monitorem AOC HT751
Moderátor: maXXmilian
- AleXtreme
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

No AOC má špatné kusy a ještě horší kusy, takže asi tak.
Kvalitní monitor se jim také občas podaří vyrobit(ten jde ale do muzea kuriozit
)
Bohužel ti asi nezbyde než monitor reklamovat.
Osobně bych si připlatil na nějakého Samsunga, pokud budeš mít možnost dostat zpět peníze.
Kvalitní monitor se jim také občas podaří vyrobit(ten jde ale do muzea kuriozit
Bohužel ti asi nezbyde než monitor reklamovat.
Osobně bych si připlatil na nějakého Samsunga, pokud budeš mít možnost dostat zpět peníze.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- MaTTo S
- Začátečník

-
No ja mam AOC 5Glr uz deviaty rok ide bez chyby a nikdy nebol v oprave ale mate pravdu . AOC sa odvtedy hrozne moc pohorsilo . Horsie a najhorsie kusy su na dennom poriadku rozmazany obraz atd. Ja som spokojny ale dalsi monas bude najlepsie asi SAMSUNG alebo este PHILIPS .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já do teď s láskou vzpomínám na AOC 4Vlr z roku 1996. To byl fajn monitor. Obraz fajn, plasty hezky pevný a funguje ještě dnes...a ještě dlouho fungovat budeMaTTo S píše:No ja mam AOC 5Glr uz deviaty rok ide bez chyby a nikdy nebol v oprave ale mate pravdu . AOC sa odvtedy hrozne moc pohorsilo . Horsie a najhorsie kusy su na dennom poriadku rozmazany obraz atd. Ja som spokojny ale dalsi monas bude najlepsie asi SAMSUNG alebo este PHILIPS .