Pri spusteni inštalacie Microsoft SQL Server desktop engine mi vypíše error:
A strong SA password is required for security reasons. Please use SAPWD switch to supply the same. Refer to reeadme for more details. Setup will now exit.
Čo mam urobiť aby som to nainštaloval?
Použivam WinXP Home SK service pack 1.
dusan189@post.sk
Microsoft SQL Server
- Duob
- Nováček

-
- mbing
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No přece se kouknout do readme
MySQL je lepší.
MySQL je lepší.
|| Moderátor diskuzního fóra forum.PAUZA.cz ||
| Přátelství spočívá ve výběru člověka, kterého jsem si zvolil pro jeho povahu a dal mu provždy přednost. |
| Přátelství spočívá ve výběru člověka, kterého jsem si zvolil pro jeho povahu a dal mu provždy přednost. |
- Lemra
- Čestný člen

Re: Microsoft SQL Server
Instalátor si říká o použití silného hesla - zpravidla musí obsahovat nějaký nestandardní znaky a mít danou nebo větší délku. Mrkni do readme.Duob píše:Pri spusteni inštalacie Microsoft SQL Server desktop engine mi vypíše error:
A strong SA password is required for security reasons. Please use SAPWD switch to supply the same. Refer to reeadme for more details. Setup will now exit.
dusan189@post.sk
- Duob
- Nováček

-
Re: Microsoft SQL Server
No dobre, ale co mam najst v tom readme. A kde mam zadať to heslo?Lemra píše:Instalátor si říká o použití silného hesla - zpravidla musí obsahovat nějaký nestandardní znaky a mít danou nebo větší délku. Mrkni do readme.Duob píše:Pri spusteni inštalacie Microsoft SQL Server desktop engine mi vypíše error:
dusan189@post.sk