Pritom to nejaka uzasna grafika neni...
Deus EX 2
Moderátor: Baneshee
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Wiruss
- Středně pokročilý

- Geo22
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Archandel
- Začátečník

mne se deus ex 1 sekal na p4 1.8 z gf2mx400 na 800x600 low, hodne zalezi na graf karte, procak nehra v podstate rolu.
Life is a joke, and it ain't funny.
CPU: E5200 R0 Costa Rica @ 2500MHz; max 4166MHz (CPU-Z Verified) COOLER: Scythe Ninja 2 ~ Passive MB: ASUS P5B Premium P965/ICH8R RAM: 2 x 1GB Vitesta 800 GPU: HD3850 256 ~ Passive HDD: 7200.7 80G; 7200.10 160G; Ext 250G; DVD PSU: Corsair CX 400W TEMP: Akasa AK-FC-03 LCD: HP 22" w2216 PC: All Passive + LowNoise PSU Fan [ KUPIM: Pentium 4 Extreme Edition ~ Gallatin 2MB L3 ]
CPU: E5200 R0 Costa Rica @ 2500MHz; max 4166MHz (CPU-Z Verified) COOLER: Scythe Ninja 2 ~ Passive MB: ASUS P5B Premium P965/ICH8R RAM: 2 x 1GB Vitesta 800 GPU: HD3850 256 ~ Passive HDD: 7200.7 80G; 7200.10 160G; Ext 250G; DVD PSU: Corsair CX 400W TEMP: Akasa AK-FC-03 LCD: HP 22" w2216 PC: All Passive + LowNoise PSU Fan [ KUPIM: Pentium 4 Extreme Edition ~ Gallatin 2MB L3 ]
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Deus EX 2 je fakt nejakej zmršenej, ani patch 1.1 to neresí... I na moji grafice (Hercules 9800 430/330) to nehorazne škube .... evropska verze by mela byt odladenejsi, tak uvidime, pac tohle je opravdu priserny....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Europska verzia bude vypelsene pravdepodobne patchom v1.1 takze velke zlepsenie necakam. 800x600xfull ide uplne v pohode:(
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- WOLKER
- Nováček

-
Deus Ex Invisible War Tweaker
Měl jsem podobný problém i na GF 4200, ale pomohla jednoduchá modifikace .ini souborů nebo jednoduše použítí tweakeru
http://www.deusexzone.info/downloads.ph ... weaker.exe a nastavit vse na optimum. Pokud by po jeho aplikaci nekomu padala hra do okna, staci nastavit volbu "UseManualRefreshRate" na False.
http://www.deusexzone.info/downloads.ph ... weaker.exe a nastavit vse na optimum. Pokud by po jeho aplikaci nekomu padala hra do okna, staci nastavit volbu "UseManualRefreshRate" na False.
- Fox_Murder
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Butch
- Středně pokročilý

Deus EX2 je sra*ka. Na Tiscali je možnost stáhnout lepší textury, aby se na to dalo alespoň trochu dívat.
Tohle fakt nechápu, jak si může někdo dneska dovolit vydat nedodělanou hru. Ke které si člověk musí stahovat další věci, aby neměl na monitoru jenom rozmazané fleky místo textur.
Navíc je nějak opožděná reakce na pohyb kurzorem myší.
Tohle fakt nechápu, jak si může někdo dneska dovolit vydat nedodělanou hru. Ke které si člověk musí stahovat další věci, aby neměl na monitoru jenom rozmazané fleky místo textur.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, včera jsem ji naistaloval a hnus. Nechápu, jak to, že ta hra dostala v Levelu skoro 90%.Butch píše:Deus EX2 je sra*ka. Na Tiscali je možnost stáhnout lepší textury, aby se na to dalo alespoň trochu dívat.
- zombux
- Odborník PCT

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim - tahle hra je ostuda a nehoraznej nedodelek... Desny.
Souhlasim i s tim, ze nechapu tu recenzi v Levelu - jak pise autor - asi patrim do staryho zeleza, kdyz se mi to nelibi... Spis myslim ze v Levelu ztratili soudnost.
Souhlasim i s tim, ze nechapu tu recenzi v Levelu - jak pise autor - asi patrim do staryho zeleza, kdyz se mi to nelibi... Spis myslim ze v Levelu ztratili soudnost.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- zombux
- Odborník PCT

- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám P4 2,8GHz, Radeon 9800 - myslím si, že vcelku solidní mašinka, jak moc by měla být silná, aby to byla super hrazombie píše:Kvalita se možná ukáže časem na rychlejších strojích... ale stejně o tom silně pochybuju...
Asi taky patřím do starýho železa a jenom doufám, že DOOM3 a HL2 nedopadnou stejně. A kydž vidím logo "Its mean to.... nVidia", tak vidím rudě.Sentenced píše:Souhlasim - tahle hra je ostuda a nehoraznej nedodelek... Desny.
- Miriablo
- Začátečník

MUH!
Jestli je ta hra dobrá nebo ne je jen věcí názoru.
Jedno je ale zarážející - ta šílená hw náročnost. Chlapci si zřejmě moc s enginem nepohráli a nechali tam spoustu "bordela".
Jen by mě zajímalo jak na tom bude HL2 - přece jen to bude meta udávající další vývoj her a podle toho i vývoj (vyprazdňování) našich financí
Jestli je mi jen jednou jedinkrát trhne tak se vrátím k solitaire a bude klid
Jedno je ale zarážející - ta šílená hw náročnost. Chlapci si zřejmě moc s enginem nepohráli a nechali tam spoustu "bordela".
Jen by mě zajímalo jak na tom bude HL2 - přece jen to bude meta udávající další vývoj her a podle toho i vývoj (vyprazdňování) našich financí
Jestli je mi jen jednou jedinkrát trhne tak se vrátím k solitaire a bude klid
AMD XP2000+@2200+, FalconRockII. + CoolerMaster 4BLUE LED, MSI KT4VL, ATI R9700 275/270@375/325+Arctic Cooler VGA(hi), 1x512MBRAM Brand2,5(333), DVD Asus, CD Toshiba, Case CCC P4(Tuninque uder constructión), SBLive!, 300W, XPSP1, MS desktop elite. --omega drivers (cat.4.3) & Riva new year edition--
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Za ty prachy co dostali od distributorů bych byl taky nesoudnejSentenced píše:Souhlasim - tahle hra je ostuda a nehoraznej nedodelek... Desny.
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: