GF 6600GT - 60Hz při hrách pod openGL
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- x125
- Nováček

-
GF 6600GT - 60Hz při hrách pod openGL
Mám GF6600GT a nainstaloval jsem si nové ovladače a hry pod openGL mě jedou na 60Hz. U ovladačů od výrobce (asus) tam byla tabulka, kde se dala nastavit frekvence pro jednotlivá rozlišení a fungovalo to jak v directX tak openGL. Po aktualizaci tato tabulka zmizela. Kamarádovi to dělá taky, říká že je to asi běžný, ale 60Hz není moc příjemných. Pomozte někdo Díky.
PS: Zkoušel jsem i jinou verz ovladačů, ale problém zůstal.[/b]
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PcBuh
- Začátečník

-
Re: GF 6600GT - 60Hz při hrách pod openGL
Mám ten samej problém , mam VGa ASUS V9999GE a hry mam taky na 60Hz , mam LCD tak to není tak poznat ale je to někdy dost vidět , a tu tabulku nemam a to mam ovladače od ASUSu z Webux125 píše:Mám GF6600GT a nainstaloval jsem si nové ovladače a hry pod openGL mě jedou na 60Hz. U ovladačů od výrobce (asus) tam byla tabulka, kde se dala nastavit frekvence pro jednotlivá rozlišení a fungovalo to jak v directX tak openGL. Po aktualizaci tato tabulka zmizela. Kamarádovi to dělá taky, říká že je to asi běžný, ale 60Hz není moc příjemných. Pomozte někdo Díky.
Ve FAQ jsem na tohle téma nic nenašel , možná jsem slepej ale já to tam nevidělHighlander píše:si stahni nejakej program na fixaci obnovovaci frekvence......omg....viz FAQ
- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PcBuh
- Začátečník

-
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Coolbits
(použij hledání) nebo http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=9009&start=20
Proč to píšeš 2x?? http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=37948

Proč to píšeš 2x?? http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=37948
- Miroxin
- Nováček

-
- x125
- Nováček

-
...
Teď sem tam vrátil ty ovladače od výrobce (z cd) a najednou sou česky, a je tam ta tabulka - jmenuje se "potlačení obměňovací frekvence" i to ceo tam bylo po insatalci nové verze ovladačů. Ale výkon ve hrách šel dolů... Přitom když jsem to přeinstalovával posledně, tak se výkon nezměnil. 
- Thellwin
- Administrátor

- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takže to mají jenom skrytý, jako všechny ostaní ovl. mají skrytý taktování? To je potěšující. Já jsem to nějak obešel mysím že RivaTunerem přes vytvoření jakéhosi profilu, ale už nevím jakShit píše:xIndian píše:Problém je v tom, že ovladače na CD od grafárny jsou většinou z řady 66.xx. Tato řada ještě měla zabudovanou funkci potlačení obnovovací frekvence. Nové ovladače už to nemají .....Ale mají.
Musíš použít Coolbits.reg...