GF 6600GT - 60Hz při hrách pod openGL

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
x125
Nováček
Nováček

GF 6600GT - 60Hz při hrách pod openGL

Příspěvek od x125 »

Mám GF6600GT a nainstaloval jsem si nové ovladače a hry pod openGL mě jedou na 60Hz. U ovladačů od výrobce (asus) tam byla tabulka, kde se dala nastavit frekvence pro jednotlivá rozlišení a fungovalo to jak v directX tak openGL. Po aktualizaci tato tabulka zmizela. Kamarádovi to dělá taky, říká že je to asi běžný, ale 60Hz není moc příjemných. Pomozte někdo Díky.
PS: Zkoušel jsem i jinou verz ovladačů, ale problém zůstal.[/b]
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

si stahni nejakej program na fixaci obnovovaci frekvence......omg....viz FAQ
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Re: GF 6600GT - 60Hz při hrách pod openGL

Příspěvek od PcBuh »

x125 píše:Mám GF6600GT a nainstaloval jsem si nové ovladače a hry pod openGL mě jedou na 60Hz. U ovladačů od výrobce (asus) tam byla tabulka, kde se dala nastavit frekvence pro jednotlivá rozlišení a fungovalo to jak v directX tak openGL. Po aktualizaci tato tabulka zmizela. Kamarádovi to dělá taky, říká že je to asi běžný, ale 60Hz není moc příjemných. Pomozte někdo Díky.
PS: Zkoušel jsem i jinou verz ovladačů, ale problém zůstal.[/b]
Mám ten samej problém , mam VGa ASUS V9999GE a hry mam taky na 60Hz , mam LCD tak to není tak poznat ale je to někdy dost vidět , a tu tabulku nemam a to mam ovladače od ASUSu z Webu
Highlander píše:si stahni nejakej program na fixaci obnovovaci frekvence......omg....viz FAQ
Ve FAQ jsem na tohle téma nic nenašel , možná jsem slepej ale já to tam neviděl :)
ps47
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

ReForce alebo to skus cez ovladace ja mam nejake modifikovane (nespomeniem si ake) a tam to je. Na LCD staci 60Hz co to chces mat rozmazane?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Miroxin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miroxin »

alebo skus nvtweak da sa stiahnut z guru3d. mne to pomohlo.
x125
Nováček
Nováček

...

Příspěvek od x125 »

Teď sem tam vrátil ty ovladače od výrobce (z cd) a najednou sou česky, a je tam ta tabulka - jmenuje se "potlačení obměňovací frekvence" i to ceo tam bylo po insatalci nové verze ovladačů. Ale výkon ve hrách šel dolů... Přitom když jsem to přeinstalovával posledně, tak se výkon nezměnil. :(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkus ten Reforce ... ještě se mi nestalo, že by nefungoval :)
Goldnoob team proud member!
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Problém je v tom, že ovladače na CD od grafárny jsou většinou z řady 66.xx. Tato řada ještě měla zabudovanou funkci potlačení obnovovací frekvence. Nové ovladače už to nemají (nepochopil jsem, proč to vyhulili). Proto bude nutné použít nějaký ten "externí" force na potlačení frekvencí.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

xIndian píše:Problém je v tom, že ovladače na CD od grafárny jsou většinou z řady 66.xx. Tato řada ještě měla zabudovanou funkci potlačení obnovovací frekvence. Nové ovladače už to nemají .....
:? Ale mají. :) Musíš použít Coolbits.reg... :wink:
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Shit píše:
xIndian píše:Problém je v tom, že ovladače na CD od grafárny jsou většinou z řady 66.xx. Tato řada ještě měla zabudovanou funkci potlačení obnovovací frekvence. Nové ovladače už to nemají .....
:? Ale mají. :) Musíš použít Coolbits.reg... :wink:
Takže to mají jenom skrytý, jako všechny ostaní ovl. mají skrytý taktování? To je potěšující. Já jsem to nějak obešel mysím že RivaTunerem přes vytvoření jakéhosi profilu, ale už nevím jak :oops:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“