Snad sem to vysvětlil dostatečně kdyžtak povysvětlím....
Nějaký program na text do avička
- Rammstein
- Začátečník

Nějaký program na text do avička
Čus potřeboval bych nějakej program (co nejmín MB) kterej zvládně do videa dát text, ale né tak jak u Vegas (video se začne prolínat s textem, který je neprůhledný)
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nějaký program na text do avička
Virtualdub, VirtualdubMod........Rammstein píše:Čus potřeboval bych nějakej program (co nejmín MB) kterej zvládně do videa dát text, ale né tak jak u Vegas (video se začne prolínat s textem, který je neprůhledný)
- Rammstein
- Začátečník

Eh ? a mohl by jsi mi povysvětlit jak ?Dzin píše:Virtualdub, VirtualdubMod........
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
JE na to plugin, zkus hledat www.google.cz n www.tvfreak.cz je na to i návod.Rammstein píše:Eh ? a mohl by jsi mi povysvětlit jak ?Dzin píše:Virtualdub, VirtualdubMod........mám verzi 1.4d asi bude, ale stará
kdyžtak hod link na new
thx
Dřív sem to tak dělal teď Pinnacle nebo Vegas
Jinak když ti jde jen o text tak to dej jako titulek třeba v jakýmkoliv tit.softu.
linkVirtualdub
Naposledy upravil(a) Dzin dne pát 3. čer 2005, 19:11, celkem upraveno 2 x.
- Rammstein
- Začátečník

A nevíš jak to udělat ve Vegas ? VDub mě moc nvyhovuje a ještě hledat plugin atdDzin píše: JE na to plug in, zkus hledat www.google.cz n www.tvfreak.cz je na to i návod.
Dřív sem to tak dělal teď Pinnacle nebo Vegas![]()
Jinak když ti jde jen o text tak to dej jako titulek třeba v jakýmkoliv tit.softu.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

No to asi jo, ale určo to má strašně moc MBDzin píše:Napiš co přesně chceš udělat.
V Pinnacle Studio 9 trial uděláš cokoliv
A já chcu udělat tohle vložit do avička nějakej text a to tak aby za tím textem byl ten obraz z avička a třeba aby ten text mizel a objevoval rychle do rytmu písničky
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je v Pinnacle hračka.....Rammstein píše:No to asi jo, ale určo to má strašně moc MBDzin píše:Napiš co přesně chceš udělat.
V Pinnacle Studio 9 trial uděláš cokoliv
A já chcu udělat tohle vložit do avička nějakej text a to tak aby za tím textem byl ten obraz z avička a třeba aby ten text mizel a objevoval rychle do rytmu písničky
Normálně titulek obrazovej upravíš si ho jak chceš...
Má to kolem 200MB
link
- Rammstein
- Začátečník

OK stáhnu to, ale je to jen na 30 dní ?Dzin píše:Tak to je v Pinnacle hračka.....![]()
Normálně titulek obrazovej upravíš si ho jak chceš...
Má to kolem 200MB
link
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: