Winfast nemá obraz
- jerzy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Winfast nemá obraz
zrovná dělám reinstal systému a po nainstalování Tv se mi nezobrazuje nic kromě černé obrazovky, zvuk jede v pohodě. Nevíte proč?
je to leadtek winfast TV2000XP deluxe
je to leadtek winfast TV2000XP deluxe
Mám doma Suzku 
- jerzy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dirvery jsou instalované s windowsem (nLite), ve správci zařízení je všechno OK. a PVR aplikacce taky.Shit píše:Drivery tam máš?
edit. ještě jsem si vzpoměl ze v přidat/odebrat... byly naistalované drivery i aplikace, ale teď je tan jenom aplikace. ale nevím jak to tam doinstalovat, když už to tam je s tím windowsem.
Mám doma Suzku 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- jerzy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Vincent Vega
- Začátečník

-
Já měl stejnej problém
Mám WinFast 2000 a po nLite! mi to dělalo to stejný. Chce to s tím nLitem trošku experimentovat a vypalovat na RW, až když je vše OK tak vypálit normálně. V nLitu! musíš nechat ty blbosti ohledně TV (TV tuner) a ještě jsem nemazal ty 3 adresáře, co prý nejsou třeba (doteď nevím, jestli to opravdu bylo těma adresářema nebo jsem ještě někde něco nechal). Tak to zkus a když tak dej vědět...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Já měl stejnej problém
Taky vnLitu nemazat indeo kodeky a možná ani WMP....Vincent Vega píše:Mám WinFast 2000 a po nLite! mi to dělalo to stejný. Chce to s tím nLitem trošku experimentovat a vypalovat na RW, až když je vše OK tak vypálit normálně. V nLitu! musíš nechat ty blbosti ohledně TV (TV tuner) a ještě jsem nemazal ty 3 adresáře, co prý nejsou třeba (doteď nevím, jestli to opravdu bylo těma adresářema nebo jsem ještě někde něco nechal). Tak to zkus a když tak dej vědět...
- jerzy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jerzy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se po delší době vrátil k nlite a už to jede ok, windows má 600MB na disku a vše funguje jak má, pokud se na to taky někdo vrhnete dejte pozor na kodeky a vše co se týká videa při práci s nlitem.
edit: kodeky nemazat, ty tři složky sem smáznul a WMP šel taky do kytek, všechno funguje
edit: kodeky nemazat, ty tři složky sem smáznul a WMP šel taky do kytek, všechno funguje
Mám doma Suzku