Zalman CNPS7000B-Cu/AlCu

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
littleman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zalman CNPS7000B-Cu/AlCu

Příspěvek od littleman »

Neviem nikde najst ziadny porovnavaci test tychto dvoch chladicov. Viem ze je to skoro to iste ale keby mi niekto vedel povedat akyje rozdiel teplot v idle a v load na Intel P4, bol by som velmi vdacny.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Já mám s obouma zkušenosti,že rozdíl je tak cca 1-2 stupně.....jako když CU verze zalmanu stála kolem 2K tak se to moc nevyplatilo ale dneska rozdil mezi CU verzí a AL-CU je menší ..takže bych bral tu CU:)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkus zagooglit a určitě nějaké porovnání najdeš ... tuším, že snad i na PCT něco bylo.

EDIT : Kouknul jsme do FAQ a jsou tam tři pr.... odkazů na testy :roll:
Goldnoob team proud member!
littleman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od littleman »

cez google som uz prehladal vsetko co sa dalo a nic som nenasiel. Ale raz som pozeral nejaky megatest na tomshardware a uz ho tam nemozem najst :(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Koukni do těch FAQ, nemusíš najít test přímo na P4, na Athlonu ti to rozdíl v účinnosti taky ukáže ...
littleman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od littleman »

tam som pozeral, tam je bud 7000A alebo aj 7000B ale vzdy je tam len jedno z prevedieni...
Je som aj chcel CU verziu ale v tom obchode maju iba AlCu lebo ze Cu sa im neoplati a maju skoro rovnaky vykon a zase maju 7700-Cu ale ten nenapcham do case a aj tak je dost tazky (913g) :(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

http://www.pctuning.cz/titulnistrana/tu ... hapID=4638

Ta AlCu je jenom o trochu méně účinná, cenovej rozdíl okolo 200 a Cu verze je těžší. Záleží na tobě jestli ti to za to stojí ... já už bych si ty dvě stovky připlatil, pro lepší pocit :)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

2 littleman : Ty ještě nakupuješ v kamenném obchodě ? :) Objednej to normálně z internetu, třeba z www.czechcomputer.cz a budeš to mít bez problémů...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
littleman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od littleman »

ja som na Slovensku a nakupujem cez net ale z czechcomputru by ma vyslo okolo 500 postovne, takze tak - nakupujem na chladice.sk a to ma vyde iba 83 posta ...
Duurkoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Duurkoo »

V TNtrade maju AlCu aj Cu verziu a keby si chcel aj s blue led
http://www.tntrade.cz/skshop/index.php3 ... findchoice
AMD64 2800+@2,4GHz cooled by Primecooler HCIII+ Cu; GIGABYTE K8NS; TwinMOS 512MB - 400MHz; Sparkle 6600GT (600/1150MHz) cooled by Zalman VF700-Cu; SAMSUNG 120GB SATA 7200rpm; DV-W Teac 516GA; 17'' LCD MAG 776/DVI; repro Creative Labs I-TRIGUE 3400; case KME, 350W
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

TomV píše:2 littleman : Ty ještě nakupuješ v kamenném obchodě ? :) Objednej to normálně z internetu, třeba z www.czechcomputer.cz a budeš to mít bez problémů...
Levnější moddingové věcí jsou na http://casemodding.cz

//TomV : Já tady píšu o chladiči, to není moddingová věc... :roll:
Roh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Roh »

alebo skus na www.chladice.sk . ja mam v kompe alcu. cu som nekupoval kvoli cene a vahe, za to mi tie 1-2 stupne nestoja.
Athlon64 X2 4600+ s939 w/ Zalman CNPS 7000B-AlCu ; Gigabyte K8NS-939 nforce3 ultra w/ Zalman chipset cooler NB47-J ; A-DATA 2*512 DDR-400 2.5-3-3-6; Leadtek WF A6600GT TDH 128MB w/ Zalman VF700 AlCu ; Samsung P80 160GB PATA + Samsung P120 200GB PATA + Samsung T166 HD501LJ 500GB SATA ; Enermax Noisetaker EG425AX-VE(G)SFMA active PFC 420W ; case Chieftec BG-01B-B-SL w/ backfan Nexus 92mm 19,2dB + frontfan Nexus 120mm 22,8dB ; DVD RW NEC 3550; EIZO S1910; Logitech MX510, Chicony keyboard, M-Audio Audiophile 2496; Tapco S8
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Včera jsem se vyděsil, že mi s Zalmanem topí procík na plno (BOINC) přes 60C. Nakonec to bylo zasranými žebry od prachu. Vysál jsme to vysavačem a teplota hned spadla na 58C při max. Jinak bez BOINC to valí na 45C.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“