Omezovani rychlosti stahovani dat

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Sergejik
Nováček
Nováček

Omezovani rychlosti stahovani dat

Příspěvek od Sergejik »

Cau lidi. Mam s bratrem DSL, ktere je vedeno pres moje pc (do nej je pripojen modem pres USB) do jeho (pres sitovou kartu). Zajima me, jestli nevite nekdo o programku, kterym budu moci urcovat objem dat ci rychlost stahovani, ktera pujde pres sitovou kartu k nemu. Bratr casto stahuje a brzdi me pri praci s internetem. Do ted jsem pouzival NetLimiter, ale nepovedlo se mi zjistit, jak omezovat data nejen pro stahovani z internetu, ale i po lokalni siti. Mame klasicky krizeny sitovy kabel. Dekuju moc
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Sergejik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sergejik »

NetLimiterem mi to prave nejde...
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Sergejik píše:NetLimiterem mi to prave nejde...
netlimiter je zamereny hlavne na omezeni programu na lokalni stroji, omezeni internetu k dalsimu PC, kterym ho sdilis by potrebovalo spis nejake programy typu winroute /kerio/ ktery by to mel umet. jde ale uz o hodne slozitejsi nastaveni nez v pripade netlimiteru :)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

tjn... je pravda, ze tohle jsem nikdy nezkousel, ale mel jsem za to, ze v netlimiteru se da podle IP zakazat vsechno.. i kdyz je asi pravda, ze sdileni to nezobrazi.. no..

//€agle - zmensena pismena v nazvu threadu :roll:
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Proč ti to nejde ? Co ti to dělá ?
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Rammstein píše:
Proč ti to nejde ? Co ti to dělá ?
v netlimiteru to ani nijak nenastavis, umi nastavit rychlost jen programum ktere jsou prave spustene na lokalnim pocitaci a sdileni internetu do site nic takove nezahrnuje.
Keny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Keny »

Netlimiterem by to slo, ale asi jen tak, ze by si ho sputil u toho s kym ho sdilis (na tom druhem pc) a nastavil mu tam celkovy max down i up (ale to si asi netel :( ).
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“