eMule - problém

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Tuky
Začátečník
Začátečník

eMule - problém

Příspěvek od Tuky »

eMule používám už hodně dlouho a z ničeho nic se mi při spuštění objevilo hlášení "Microsoft Visual C++ Runtime Library, Runtime Error!
abnormal program termination" když to odkliknu tak se to vypne nevíte někdo co stím. Mám tam docela hodně na downloadovaných věcí.
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: eMule - problém

Příspěvek od krizovka »

Tuky píše:eMule používám už hodně dlouho a z ničeho nic se mi při spuštění objevilo hlášení "Microsoft Visual C++ Runtime Library, Runtime Error!
abnormal program termination" když to odkliknu tak se to vypne nevíte někdo co stím. Mám tam docela hodně na downloadovaných věcí.
A co nová verze programu.Už jsi zkoušel?
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Tuky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tuky »

mám eMule 0.44d, tak skusím stánout novější a uvidím.
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

Já mám 0.46a a v poho.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Tuky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tuky »

Tak jsem tam fouknul tu 0.46a a zatím je to v poho. Tak díky.
Tuky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tuky »

Tak jsem zjistil čím to bylo, stáhnul jse mi videoklip od Eminema "Mosh" a ten byl tou hlavní příčinou. Když jsem to chtěl přehrát ve Winampu tak se to zase podělalo. Tak jsem to máznul a vše v pohodě. Takže nějaký shit soubor.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“