Ikony v záložkách Opery

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Ikony v záložkách Opery

Příspěvek od Bathory »

Z záložkách Opery mám u několika adres přiřazenou jinou ikonu, než by měla být což je dost matoucí. Žádné nastavení v Opeře jsem na to nenašel, nevím někdo co s tím?
Bathory
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Myslíš něco jako tohle ? Jestli jo, tak tě můžu ujisit, že FF to dělá taky ... nepodařilo se mi zjistit proč. Pomůže jenom znovu uložení do oblíbených.

Obrázek
Goldnoob team proud member!
C@esar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C@esar »

neviem ci ti to pomoze, ale opera si tieto ikony uklada, mozno tam to skus nejako prepisat...

...\Opera\profile\images
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Thellwine, znovu uložení nepomůže, ale to co napsal C@esar už ano. Jenom dodám, že \Opera\profile\images nehledat v adresáři s Operou, ale v Dokumentech. Stačí vymazat až už to fičí tak jak má. Díky. :)
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“