Problémové spuštění Windows XP
Moderátor: Loki5567
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Problémové spuštění Windows XP
Mam takovy problem. Dneska semzkousel taktovat comp v biosu, ale pak sem to vvratil zpet na default. Na kompu mam 2 windowsy: XP a XP 64 bit. Ode dneska, mi ale nejde spustit klasicky win XP. Hned po obrazovce, kde si muzu vybrat ktery win chci nabootovat, kdyz vyberu Xin XP, tak se to restartuje. Win 64 fungujou normalne. Neexistuje nejaka finta jak to zpravit? Treba nejaky prikaz v recovery consoli???
- Shit
- Odborník PCT

- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

hmm...mne sa skor stava ze ked mam bios na default ale win som predtym "pestoval" na inych hodnotach tak odmieta nabootovat, musim to ponastavovat cca tak ako pred tym...
(nejaku fintu to chce asi zapnutu/vypnutu a neviem aku) , takze mozno stacilo sa v tom trocha pohrabat..ale je fakt ze ak si nemal zamknutu pci zbernicu...no zalezi od toho ako moc si taktoval... ? 
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To sem delal jen podle nejakeho navodu tady na pct. Dal sem tu delicku u pameti na 166, zmensil HT na 4, a zvysoval FSB na 240 myslim. O zadnem PCI v tom navodu nebyla rec... Ale to je jedno, uz je to ok. Akorat jeste nevim, kdys sem predtim mel na datovem disku nejake data a byly pristupne jen pro me (pro uzivatele jasper). Ted jak sem dal nove winy, tak se k tem datum nemohu dostat. Ale to se da myslim osefovat nejakym programem, ktery ignoruje prava v ntfs systemu...johny128 píše:hmm...mne sa skor stava ze ked mam bios na default ale win som predtym "pestoval" na inych hodnotach tak odmieta nabootovat, musim to ponastavovat cca tak ako pred tym...(nejaku fintu to chce asi zapnutu/vypnutu a neviem aku) , takze mozno stacilo sa v tom trocha pohrabat..ale je fakt ze ak si nemal zamknutu pci zbernicu...no zalezi od toho ako moc si taktoval... ?
- Shit
- Odborník PCT

- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- MarkyMark42
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- MarkyMark42
- Nováček

-
otazka
sory kamo ale mam jednu trapnu otazku kde alobo co je to boot.ini
AMD Atholon XP2500+,MSI KT6V,512Mb Ram, GeForce FX5500 128Mb...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: otazka
Zapni třeba v Comanderu zobrazování zkrytých souborů a je to soubor na systémovém disku.jmenuje se boot.iniMarkyMark42 píše:sory kamo ale mam jednu trapnu otazku kde alobo co je to boot.ini
a ten otevří třeba v Comanderu třeba F3 klavesou a pak ulož.
Umazej tam ten řádek nežádouciho XP.
- Shit
- Odborník PCT

- MarkyMark42
- Nováček

-
a ozaj nevie tu niekto preco sa mi sakra sem tam zvykne len tak pocas prace zvykne na 1-2 sekundy vypnut monitor?ale hned potom sa mi zapne?Momentalne ide cez monitor aj nejaka belsia tenka ciara je to vyrobna chyba alebo co je to relisys
AMD Atholon XP2500+,MSI KT6V,512Mb Ram, GeForce FX5500 128Mb...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Co je to za monitor?Jak je starej atd.! Sestava?MarkyMark42 píše:a ozaj nevie tu niekto preco sa mi sakra sem tam zvykne len tak pocas prace zvykne na 1-2 sekundy vypnut monitor?ale hned potom sa mi zapne?Momentalne ide cez monitor aj nejaka belsia tenka ciara je to vyrobna chyba alebo co je to relisys
- MarkyMark42
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: