Popřípadě jak a čím prověřit komponenty PC. Nevím moc jak na to jsem takovej spíš začátečně pokročilej
//edit Jája: přesun z ATi, upraven název
Moderátoři: Walker1134, PKBO

Antivir mám AVG7 stále na zaplej na liště...myslíš že to může být tím. Jinak kontroluje ... vir by bejt neměl(denní aktualizace). A používám občas Ad-aware SE a taky chyby nenajde. Tak nevimAllatutti píše:pokud mas spusteny antivir tak ho vypnni, anebo si projed pocitac jestly tam nemas nejakou havet

Mno na Avg 7 se vubec ale opravsu vubec nespolehej !!!Tenhle antivirak je jen pro ozdobu , ptz vetsinu viru nepozna a necha je tam jako kdyby se nechumeliloJurry píše:Antivir mám AVG7 stále na zaplej na liště...myslíš že to může být tím. Jinak kontroluje ... vir by bejt neměl(denní aktualizace). A používám občas Ad-aware SE a taky chyby nenajde. Tak nevimAllatutti píše:pokud mas spusteny antivir tak ho vypnni, anebo si projed pocitac jestly tam nemas nejakou havet

ProveduJan Machalík píše: Mno na Avg 7 se vubec ale opravsu vubec nespolehej !!!Tenhle antivirak je jen pro ozdobu , ptz vetsinu viru nepozna a necha je tam jako kdyby se nechumelilo, takze si nainstaluj neco jako je treba Avast ci Norton.

Jenže já to AVG tam mám od začátku a bylo to ok. Ale teď mě napadá že internet mám zapojenej 3 měsíce a to je možný že od tý doby to začalo zlobit. Budu muset zkusit to AVG odstranitAllatutti píše:teoreticky jo, ja treba potom co jsem nainstaloval nod32 tak se mi zacala sekat fifa2005, ote co jsem ho odinstaloval slapala zase ok, no noevim co si mam o tom myslet![]()

To se mi zatím moc nechce. Vždyť ten systém mám když moc tak 5 měsíců a to sem toho tam zas až tak moc nenainstaloval. Více méně tam mám pár věcí co používám pořád dokola. Tak nechápu proč by to nemělo jítprf.KuBA píše:Je to dost inviduální. Fifa 2005 je moje hra číslo jedna a stále spuštěný NOD32 nedělá žádné problémy. Určitě to zkus povypínat. Kdyby to nepomohlo, tak jako poslední možnost se jeví reinstall operačního systému, tím by ses měl zbavit veškerých problémů.

To by mohlo znamenat, že se do RAMky natahují data, který už tam nevešly, z disku.Jenže 512MB by měla být dostatečná velikost, takže tím žroutem budou buď nějaký služby systému nebo na pozadí běžící procesy - záleží, co máš na kompu nainstalovaný.Mrkni ve správci, kolik máš volných prostředků (paměti) při normálním provozu.Jurry píše:Tak ta LEDka (červená) bliká pořád když se to seká, skoro pořád svítí. Tak co teď???