WDS - AP ovislink
Moderátor: Don
- lukk
- Začátečník

-
WDS - AP ovislink
CHcel by som sa spytat ako je to vlastne s tym rezimom WDS u toho APecka?? Ked to bude fungovat to AP v rezime WDS je mozne na tom APecku byt aj sucastne pripojeny na internet alebo to bude sluzit iba ako APECKO ???
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: WDS - AP ovislink
Mám za to, že pokud AP přepneš do módu WDS, tak tím ho použiješ pro vzdálené propojení dvou sítí! Pak ho ale nemůžeš zároveň použít pro připojení k internetu. Leda snad kdybys k němu připojil další AP, který by fungovalo jako klient pro Internet.lukk píše:CHcel by som sa spytat ako je to vlastne s tym rezimom WDS u toho APecka?? Ked to bude fungovat to AP v rezime WDS je mozne na tom APecku byt aj sucastne pripojeny na internet alebo to bude sluzit iba ako APECKO ???
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tohle by mě taky zajímalo pokud mám AP v prvnim patře a druhé totožné AP v druhom patře jak to běhá když jsou spojené pomocí fce. WDS. Dejme tomu že 1.AP se jmenuje PATRO1 a 2.AP PATRO2. Pokud bude do AP PATRO1 připojen SERVER kde bude net a já budu z notebooku připojen na PATRO2 půjde mi internet?Jak se ty AP chovají? Jako jedno samostatný AP? Jak je to nastavený ? má někdo elektronickej manuál k modelu OvisLink WT-2000AP? Zajímá mě jak se to asi nastavuje protože nemám představu. Trošku zkušeností s Wi-Fi sítí mám páč doma už provozuj jeden wi-fi router kterej rozděluje net mezi 4notebook a 3stolní PC.
Díky
Díky
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)