WDS - AP ovislink

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
lukk
Začátečník
Začátečník

WDS - AP ovislink

Příspěvek od lukk »

CHcel by som sa spytat ako je to vlastne s tym rezimom WDS u toho APecka?? Ked to bude fungovat to AP v rezime WDS je mozne na tom APecku byt aj sucastne pripojeny na internet alebo to bude sluzit iba ako APECKO ???
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: WDS - AP ovislink

Příspěvek od Stanley »

lukk píše:CHcel by som sa spytat ako je to vlastne s tym rezimom WDS u toho APecka?? Ked to bude fungovat to AP v rezime WDS je mozne na tom APecku byt aj sucastne pripojeny na internet alebo to bude sluzit iba ako APECKO ???
Mám za to, že pokud AP přepneš do módu WDS, tak tím ho použiješ pro vzdálené propojení dvou sítí! Pak ho ale nemůžeš zároveň použít pro připojení k internetu. Leda snad kdybys k němu připojil další AP, který by fungovalo jako klient pro Internet.
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

Tohle by mě taky zajímalo pokud mám AP v prvnim patře a druhé totožné AP v druhom patře jak to běhá když jsou spojené pomocí fce. WDS. Dejme tomu že 1.AP se jmenuje PATRO1 a 2.AP PATRO2. Pokud bude do AP PATRO1 připojen SERVER kde bude net a já budu z notebooku připojen na PATRO2 půjde mi internet?Jak se ty AP chovají? Jako jedno samostatný AP? Jak je to nastavený ? má někdo elektronickej manuál k modelu OvisLink WT-2000AP? Zajímá mě jak se to asi nastavuje protože nemám představu. Trošku zkušeností s Wi-Fi sítí mám páč doma už provozuj jeden wi-fi router kterej rozděluje net mezi 4notebook a 3stolní PC.

Díky
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“