ak niekto vie ako na to, nech napise brutalne presny popis ako na to....budem vdačny. čauko
Mortal Kombat 3
Moderátor: Baneshee
- kloaka
- Nováček

-
Mortal Kombat 3
Fakt neviem ako mam rozbehat Mortal Kombat 3 pod XPčkami... Dosbox piše ze mam vložit CD do mechaniky... a inak to piše chybu s CPU... to mam 2500xp+
ak niekto vie ako na to, nech napise brutalne presny popis ako na to....budem vdačny. čauko
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- kloaka
- Nováček

-
no lenže mne ide 4 bez patchu a o volakom patchi na 3 neviem... fakt prosim o pomocB@RT píše:já mam jen Mortal Combat 4 (tušim Game4U) a ta se patchne a pod XP jede, to asi budeš muset u 3 taky.
vopred dakujem
- radim2
- Začátečník

mk 3 snad rozjedeš leda pod DOSem, a tam zas může být problém s rychlostí hry, mohla by být dost brutálně rychlá
CPU: Intel Celeron D 325J 2.53@3.92GHz. Cooling: WB na CPU. MB: Intel 915G Powered by ASUS P5 GDCV-Deluxe. VGA: MicroStar NX6800GS-TD256E 256MB 425-1000@500-1200 RAM: Kingston DIMM 512MB DDR 400MHz Dual Channel Kit CL2. HDD: SATA Samsung 80GB. Case: EuroCase BMW. Zdroj: Eurocase SuperSilent 500W. Repro: 7.1. OS: Win: XP SP2
- Inferno
- Začátečník

Vykasli se na nejakej DOS BOX a sezen si emulator M.A.M.E. a na nej MK3.Treba na WWW.EMUASYLUM.COM .Ja ho mam a je to mnohem lepsi nez ten na pc.Opravdu. 
- kloaka
- Nováček

-
sme sice o krok dalej ale aj tak neviem ako sa to pouziva... ak by si bol ochotny tak mi napis na icq 331 837 416 a mohol by si mi to vysvetlit... dufam ze to uz pojdeInferno píše:Vykasli se na nejakej DOS BOX a sezen si emulator M.A.M.E. a na nej MK3.Treba na WWW.EMUASYLUM.COM .Ja ho mam a je to mnohem lepsi nez ten na pc.Opravdu.
- kloaka
- Nováček

-
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
takže se ještě nepřišlo jak rozběhat mk3 pod xp?mam origo cd,rád bych si to zahrál.takže dos box nic.neni ještě nějakej jinej soft přes kterej by to mohlo jit?jako jasny ,ruzny emulátory to jo,ale bejva tam dost zpraseny ovládani a tak.prostě bych rád rozjel tady tu pc verzi co mam doma.bych byl moc vděčnej za každou radu(pls ale né nainstaluj si win 98
)
mi neřikejte ,že když pod xp rozjedu bez jakejchkoliv caviku mk2 i se zvukem ,tak že trojka nepujde:-)
mi neřikejte ,že když pod xp rozjedu bez jakejchkoliv caviku mk2 i se zvukem ,tak že trojka nepujde:-)