Winamp a zvuk na 6 repro

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Winamp a zvuk na 6 repro

Příspěvek od ctrl_j »

Kdyz pustim pres Winamp nejakou mp3 tak to jede jenom na 2 repro + basák (mám 5.1). Zkusil sem to pres Sonique, MusicMatch a jede to furt jen na 2.1
Pritom kdyz to pustim ve win media playeru, tak jede na vsechny repraky.
V AC´97 mam nastaveny 5.1 nevim kde je problem, kdyz to v tom media playeru vali.
Poradte nekdo
Soundczeck
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soundczeck »

Tohle dělá jen ve WinAmp 2.xx pokud vim, zkus WinAmp 5 nebo 3 a mělo by to jet na přední i zadní repro, s centrem nepočítej, to nepojede nikdy, jedině pokud máš na repro funkci která ti smíchá do centru levej a pravej přední kanál jako já, pak to pojede na 5.1 :wink:
ASUS M2N-E, AMD Athlon 64 3200+ Orleans, Transcend 1024MB DualChannel kit, ATI Radeon X1600PRO 256MB, 2x WD250GB SATA2
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Soundczeck píše:Tohle dělá jen ve WinAmp 2.xx pokud vim, zkus WinAmp 5 nebo 3 a mělo by to jet na přední i zadní repro, s centrem nepočítej, to nepojede nikdy, jedině pokud máš na repro funkci která ti smíchá do centru levej a pravej přední kanál jako já, pak to pojede na 5.1 :wink:
Co to je WinAmp 5 ? :? Já myslel, že je jenom 2.xx a 3... Jinak, ten zvuk ti nepojede 5.1, ale 2.1, rozlezlý do pěti repráků. To je dost rozdíl...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Presne tak - stereo zvuk rozhozenej do vsech repro....

A co prepnout ve Preferences na DirectSound??? To prece funguje uz od nejaky predpotopni verze....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Soundczeck
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soundczeck »

WinAmp 5 je zatím RELEASE CANDIDATE ale kolem vanoc ma bejt finalni verze, jinak winamp 5 je spojenim winampu 2 + 3 proto cislovka 5.

Jinak samozřejmě že stereo nikdy nepojede plnohodnotně 5.1!!!! Já to myslel čistě jako počet repro z kterých to bude hrát. Chapišto? :-D
ASUS M2N-E, AMD Athlon 64 3200+ Orleans, Transcend 1024MB DualChannel kit, ATI Radeon X1600PRO 256MB, 2x WD250GB SATA2
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“