Kdyz pustim pres Winamp nejakou mp3 tak to jede jenom na 2 repro + basák (mám 5.1). Zkusil sem to pres Sonique, MusicMatch a jede to furt jen na 2.1
Pritom kdyz to pustim ve win media playeru, tak jede na vsechny repraky.
V AC´97 mam nastaveny 5.1 nevim kde je problem, kdyz to v tom media playeru vali.
Poradte nekdo
Winamp a zvuk na 6 repro
- ctrl_j
- Začátečník

-
- Soundczeck
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tohle dělá jen ve WinAmp 2.xx pokud vim, zkus WinAmp 5 nebo 3 a mělo by to jet na přední i zadní repro, s centrem nepočítej, to nepojede nikdy, jedině pokud máš na repro funkci která ti smíchá do centru levej a pravej přední kanál jako já, pak to pojede na 5.1 
ASUS M2N-E, AMD Athlon 64 3200+ Orleans, Transcend 1024MB DualChannel kit, ATI Radeon X1600PRO 256MB, 2x WD250GB SATA2
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co to je WinAmp 5 ?Soundczeck píše:Tohle dělá jen ve WinAmp 2.xx pokud vim, zkus WinAmp 5 nebo 3 a mělo by to jet na přední i zadní repro, s centrem nepočítej, to nepojede nikdy, jedině pokud máš na repro funkci která ti smíchá do centru levej a pravej přední kanál jako já, pak to pojede na 5.1
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Soundczeck
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
WinAmp 5 je zatím RELEASE CANDIDATE ale kolem vanoc ma bejt finalni verze, jinak winamp 5 je spojenim winampu 2 + 3 proto cislovka 5.
Jinak samozřejmě že stereo nikdy nepojede plnohodnotně 5.1!!!! Já to myslel čistě jako počet repro z kterých to bude hrát. Chapišto?
Jinak samozřejmě že stereo nikdy nepojede plnohodnotně 5.1!!!! Já to myslel čistě jako počet repro z kterých to bude hrát. Chapišto?
ASUS M2N-E, AMD Athlon 64 3200+ Orleans, Transcend 1024MB DualChannel kit, ATI Radeon X1600PRO 256MB, 2x WD250GB SATA2