Existuje neaký program na zjištění místa na HDD kde se nacházejí vadné sektory.
Kdyby byli něak pohromadě vytvořil bych z toho disk kterej bych nepužíval
Low-level zatim používat nechci.
dík.
umístění vadných sektorů
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Pasf
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: umístění vadných sektorů
Co scanisk?Pasf píše:Existuje neaký program na zjištění místa na HDD kde se nacházejí vadné sektory.
Kdyby byli něak pohromadě vytvořil bych z toho disk kterej bych nepužíval
Low-level zatim používat nechci.
dík.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ehm...co prosím ?Pasf píše:Kdyby byli něak pohromadě vytvořil bych z toho disk kterej bych nepužíval
Vem to normálně utilitkou od výrobce a pusť diagnostiku. Když najde vadný sektory, tak je (pokud to teda nebude půlka disku) přemapuje ze "záložní" oblasti a bude zase chvíli klid. Nicméně vadné sektory mívají tendenci se množit, takže bacha na to...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Pasf
- Nováček

-
No přesně tak jsem to myslel.Asi jsem napsal blbost.Fakt o tom nemam šajna tak jsem se zeptal.Jak to ten Partition rozděluje?TomV píše:Ehm...co prosím ?Pasf píše:Kdyby byli něak pohromadě vytvořil bych z toho disk kterej bych nepužívalTo jako, že bys tam udělal partition a nepoužíval jí ? Tak to asi ne...
Vem to normálně utilitkou od výrobce a pusť diagnostiku. Když najde vadný sektory, tak je (pokud to teda nebude půlka disku) přemapuje ze "záložní" oblasti a bude zase chvíli klid. Nicméně vadné sektory mívají tendenci se množit, takže bacha na to...
Je to prostě jen psychcké rozdělení data se zapisují furt na celej?nevim!
Jinak dík.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Máš v tom zmatek! TomV myslel partition s malým"p" teda oddil ne Partition Magic.Pasf píše:No přesně tak jsem to myslel.Asi jsem napsal blbost.Fakt o tom nemam šajna tak jsem se zeptal.Jak to ten Partition rozděluje?TomV píše: Ehm...co prosím ?To jako, že bys tam udělal partition a nepoužíval jí ? Tak to asi ne...
Je to prostě jen psychcké rozdělení data se zapisují furt na celej?nevim!
Jinak dík.
JInak ta utilita výrobce udelá za tebe to že dá vadné clustery zvlášť.
Každý Hdd ma takovou oblast.....
Ale nesmí jich být moc.