Doporucte mysku

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
miho
Čestný člen
Čestný člen

Doporucte mysku

Příspěvek od miho »

Mela by byt opticka, kolecko by melo mit vyrazne "krokovani". 3 tlacitka + kolecko pripadne 2 tlacitka + klikatelne kolecko. Zadne tacitko navic nevyuziju a pokud je na miste, kde prekazi tak je to obrovsky minus. Pokud mozno nativni PS2 (bez redukce USB->PS2). Mela by prestat snimat pri zvednuti 3mm nad podlozku. Mam ve zvyku "prenaset" mysku casto a extremne nizko nad podlozkou. Nemela by blaznit pri rychlych pohybech. Mela by mit dostatek DPI (mou oblibenou zbrani je sniperka, railgun a podobne :wink: )

Mezi wireless a wired jeste nejsem rozhodnuty. Kablik mne stve dost ale vybita baterka by mne dozrala myslim jeste vice :wink: Mysuju >10 hodin dene. Wireless myska by musela mit nabijeci kolebku. Mys mi nesmi usinat a nebo se musi probudit za velmi kratkou dobu.

Uff. Splnuje vubec nejaka myska me narocne pozadavky? :) Skoda ze ma dosavadni (Cyber Mouse :o ) se neda nikde poridit. Prirostla mi k srdci :oops:
jendus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jendus »

ja mam ->logitech pilot wheel<-a sem s ni maximalne spokojenej.Splnuje vsechny tve pozadavky az na to ze neni na PS2 ale na USB a k PS2 se pripojuje pridanou redukci,jedina moje subjektivni "nevyhoda" se mi zda,ze tlacitka se nedaji mackat az na uplnem kraji, sem na to zvykly ... :oops: jinak je fakt rulezni :twisted:
my pc is my destiny...
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Doporucte mysku

Příspěvek od martin_CZ »

miho píše:Mela by byt opticka, kolecko by melo mit vyrazne "krokovani". 3 tlacitka + kolecko pripadne 2 tlacitka + klikatelne kolecko. Zadne tacitko navic nevyuziju a pokud je na miste, kde prekazi tak je to obrovsky minus. Pokud mozno nativni PS2 (bez redukce USB->PS2). Mela by prestat snimat pri zvednuti 3mm nad podlozku. Mam ve zvyku "prenaset" mysku casto a extremne nizko nad podlozkou. Nemela by blaznit pri rychlych pohybech. Mela by mit dostatek DPI (mou oblibenou zbrani je sniperka, railgun a podobne :wink: )

Mezi wireless a wired jeste nejsem rozhodnuty. Kablik mne stve dost ale vybita baterka by mne dozrala myslim jeste vice :wink: Mysuju >10 hodin dene. Wireless myska by musela mit nabijeci kolebku. Mys mi nesmi usinat a nebo se musi probudit za velmi kratkou dobu.

Uff. Splnuje vubec nejaka myska me narocne pozadavky? :) Skoda ze ma dosavadni (Cyber Mouse :o ) se neda nikde poridit. Prirostla mi k srdci :oops:
jestli trvas na "vyrazne krokovanym kolecku", tak jedina co ti to vsechno splni je od Microsoftu Explorer 3.0 (maj tam i novejsi, ale ty mas zbytecne drahy). logitechky MX-jakakoliv maj docela spatny kolecka. nemam skusenosti s bezdratama, ale kamos mel od microsoftu (v podstate to samy jako Explorer 3.0, ale wireless) a mel to furt vybity, takze bych jednoznacne sel do kabelky :)
....jako hraci mys mas nejlepsi MX-500. maj ji neophyte a vsichni moji kamosi (az na jednoho) co hrajou/hrali CS.
ASUS F3T
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

MS intellimouse explorer 3.0.......za 800Kc no neber to? super laser, hafo tlacitek (mam dojem ze 5) kolecko krokuje (oproti me minule genius netscroll krokuje perfektne)

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

MS intellimouse explorer 3.0.......za 800Kc no neber to? super laser, hafo tlacitek (mam dojem ze 5) kolecko krokuje (oproti me minule genius netscroll krokuje perfektne)
souhlasím s PAJOU.
Dodám jen, že tlačítka se dají nastavit pro jakoukoliv klávesu na klávesnici - výhoda pro hry, které nenajdou button 4 a 5
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Ok, diky za tip. Napsal jsem Jeziskovi instrukce :wink:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

miho píše:Ok, diky za tip. Napsal jsem Jeziskovi instrukce :wink:
Zkus neoptickou Genius NS+ :lol: mys ktere ti neni lito kdyz ji rozflakas, odres, polijes, zapálíš, hodíš z okna... :lol: :lol: 8) :onfire: :bomb: :oha: :xmas: :thumbsup: :old1: :sneaky:
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“