vsmon.exe - 120MB RAM???
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
vsmon.exe - 120MB RAM???
Zdravím Vás. Mám takovej problém - asi po 1-2 hodinách užívání internetu ( práce i hry ) se mi comp nehorázně zpomalí. Když spustím Správce úloh, tak zjistím, že mi proces vsmon.exe zabírá mezi 100-120MB(!!!) paměti. Trochu sem hledal a našel návod na vypnutí na v angličtině a šel do toho. Podle návodu měl ZoneAlarm nějak fungovat dál, i když trochu omezeně. Jenže mě nefunguje. Snažil sem se proces vypnout přes msconfig i services.msc, ale bez úspěchu - buď se se ZoneAlarmem spustil znovu nebo Zone nešel vůbec. Sice se na to někdo už ptal, aleříjen 2004 je pryč a já používám nejnovější verzi ( 5.5.94.0 ). Poradí mi prosím někdo?
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tady bych dal jedinou radu, pryč se ZoneAlarmem!!!
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Fifi
- Středně pokročilý

- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Takze myslite, ze mi NOD32 stačí ( na warez, cracky atp. doma nelezu -> zlatá knihovna :) )? Já vlastně firewall používám spíš "protože ho maj všichni co znám tak já taky" :-D Uvažoval sem nad odinst. ZonAlarmu a návratu k SP2 firewalu, vzhledem k tomu, že nejnebezpečnější stránkou, kam lezu, je mp3-center.org, ze který na mě jaktěživ nic nevyzkočilo. Jenže ten "z neznámého důvodu nelze spustit"...
- Fifi
- Středně pokročilý

- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: