Zalman na CPU a windtunel
Moderátor: morke
- Vincent Vega
- Začátečník

-
Zalman na CPU a windtunel
Já již v jednom tématu psal, že jsem odmontoval tunel a na bočnici case jsem přimontoval ještě jeden větrák a teplota šla trochu dolů (bohužel hluk trochu nahoru). Ale zajímá mě, jaké zkušenosti máte vy ostatní s windtunelem a Zalmanem CNPS7000B-Cu (AlCu). Nějaký dobrý řešení? Jestli ju tak fotky taky přijdou vhod...
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zalman na CPU a windtunel
no já jsem to tak chvilku měl a 7000CU je docela s tunelem hlučny.....7700CU je už na tom lépe ale furt se u toho nedá spát...Vincent Vega píše:Já již v jednom tématu psal, že jsem odmontoval tunel a na bočnici case jsem přimontoval ještě jeden větrák a teplota šla trochu dolů (bohužel hluk trochu nahoru). Ale zajímá mě, jaké zkušenosti máte vy ostatní s windtunelem a Zalmanem CNPS7000B-Cu (AlCu). Nějaký dobrý řešení? Jestli ju tak fotky taky přijdou vhod...
jinak teplota s tunelem je zhruba o 2-3 stupně menší:)
- .::Richmond::.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zalman na CPU a windtunel
jj, muzu potvrdit... alcu verze je o neco tissi (resp. da se provozovat na nizsi otacky)Highlander píše:no já jsem to tak chvilku měl a 7000CU je docela s tunelem hlučny.....7700CU je už na tom lépe ale furt se u toho nedá spát...Vincent Vega píše:Já již v jednom tématu psal, že jsem odmontoval tunel a na bočnici case jsem přimontoval ještě jeden větrák a teplota šla trochu dolů (bohužel hluk trochu nahoru). Ale zajímá mě, jaké zkušenosti máte vy ostatní s windtunelem a Zalmanem CNPS7000B-Cu (AlCu). Nějaký dobrý řešení? Jestli ju tak fotky taky přijdou vhod...
jinak teplota s tunelem je zhruba o 2-3 stupně menší:)
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ OCZ Vanquisher ■ Asus M3N-HT Deluxe ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS OC 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ CoolerMaster Cavalier³ black ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: