Budulman case 2005
Moderátor: L4mka
- Budulman
- Začátečník
-
Budulman case 2005
Tak jsem se pustil do dalšího Wood case,zatím to není hotové,ale pár fotek na webu mám,nevím jak je nacpat sem,ale to snad nevadí,u fotek nemám popisky,tak jen,mezi tím dřevem jsou vlepené proužky plexi,bude to vevnitř osvětleno bílejma katodama,
tak tedy zde http://www.budulman.com/index3.htm
tak tedy zde http://www.budulman.com/index3.htm
ASUS A6T AP017
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý
- sheriff.wiggum
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Budulman
- Začátečník
-
- Vivec
- Středně pokročilý
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
case je nejakej jehlicnan tipoju smrk nebo modrin spis smrk
jinka pekny
btw jednou ze mě bude snad truhlař a už mam v planu dřevěnou case ale nemam dilnu
edit// koukam ze docela pozde
jinka pekny
btw jednou ze mě bude snad truhlař a už mam v planu dřevěnou case ale nemam dilnu
edit// koukam ze docela pozde
Naposledy upravil(a) Xan dne čtv 16. čer 2005, 21:17, celkem upraveno 1 x.
- Budulman
- Začátečník
-
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Budulman
- Začátečník
-
možná to bude znít blbě,ale nevím co je DarkCrystal,Stoobi píše:No začátek dost zajimavej, ale je na tom dost vidět inspirace DarkCrystalem, že?
Jsem zvědavej jak s tím naložíš...a taky na tu kombinaci kouřového plexi a dřeva...
tak jsem ho našel,opravdu to vidím po prvé,no a moc se mi to nelíbí
ASUS A6T AP017
- KOFis
- Mírně pokročilý
no nekeBudulman píše:možná to bude znít blbě,ale nevím co je DarkCrystal,Stoobi píše:No začátek dost zajimavej, ale je na tom dost vidět inspirace DarkCrystalem, že?
Jsem zvědavej jak s tím naložíš...a taky na tu kombinaci kouřového plexi a dřeva...
tak jsem ho našel,opravdu to vidím po prvé,no a moc se mi to nelíbí
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Budulman
- Začátečník
-
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý
nezbyva nam nic jineho nez ti verit btw jaka je pravdepodobnost ze dva idi napadne presne ten samy napad s drevem a plexisklem?Budulman píše:Tak jsem ten DarkCrystal projel,no opravdu i ten postup je skoro to samé,do pr***le,to mě docela mrzí,opravdu jsem to neokoukal,
kazdopadne te ale nechci odrazovat, to v zadnem pripade. sem fakt zvedavy jak to dopadne a tesim se na dalsi fotky! zatim to vypada jako pekne cista prace.
// dokonce to ma pro tebe i nejake vyhody, poskytne ti to treba zajimave rady, me zaujalo hlavne tohle:
With the computer activity and the heating of the components, the wood of the structure moved, thus creating cracks in the paint with the junctions between the acrylic and the wood.
- Budulman
- Začátečník
-
Rust modding je super,ale já mám rád dřevo,Stoobi píše:Fakt, bych řekl, že ses nechal dost inspirovat. No ale pokud ne, tak to je jen dobře...asi máš podobný myšlení jako Piloux Rust modding tě neláká?
ten mód jsem opravdu neokoukal,chtěl jsem původně dělat staré rádio,ale můj první mód dostane na konci školního roku,syn,tak jsem potřeboval něco na rychlo splácat,napadlo mě to,když jsem koukal co tady zůstalo,je to fakt pech,
ASUS A6T AP017
- Budulman
- Začátečník
-
já to dřevo budu mořit na červeno s černejma mechanikama a tím černým plexi,or.barevné mořidlo "IKEA"KOFis píše:nezbyva nam nic jineho nez ti verit btw jaka je pravdepodobnost ze dva idi napadne presne ten samy napad s drevem a plexisklem?Budulman píše:Tak jsem ten DarkCrystal projel,no opravdu i ten postup je skoro to samé,do pr***le,to mě docela mrzí,opravdu jsem to neokoukal,
kazdopadne te ale nechci odrazovat, to v zadnem pripade. sem fakt zvedavy jak to dopadne a tesim se na dalsi fotky! zatim to vypada jako pekne cista prace.
// dokonce to ma pro tebe i nejake vyhody, poskytne ti to treba zajimave rady, me zaujalo hlavne tohle:With the computer activity and the heating of the components, the wood of the structure moved, thus creating cracks in the paint with the junctions between the acrylic and the wood.
ASUS A6T AP017
- KOFis
- Mírně pokročilý
vidim ze te drevo dost zajima, mozna te bude zajimat tenhle wood/plexi mod:
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=89638
/nevim jestli tam nemusis byt zaregistrovany.
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=89638
/nevim jestli tam nemusis byt zaregistrovany.