IP adresa podle e-mailu
Moderátor: Don
- blod
- Začátečník

IP adresa podle e-mailu
Snad už je to tady někde popsané,ale já jsem to nenašel.Tak se chci zeptat lze zjistit IP adresu podle E-mailové adresy?Pokud ano tak jak? dík
- Hajs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- blod
- Začátečník

- johny128
- Začátečník

- tosuja
- Začátečník

-
Adresa odesilatele zjistit nejde, alespon ne primo. Zjistis jedine adresu SMTP serveru, ktery zpravu odeslal, coz neni totez. Ovsem spravce SMTP serveru muze za jistych okolnosti dohledat, kdo (ted uz IP odesilatale) zpravu poslal.
IP adresa odchoziho serveru je v hlavicce zpravy - kdyz si nechas zobrazit zdrojovy kod zpravy, v hlavicce to najdes.
IP adresa odchoziho serveru je v hlavicce zpravy - kdyz si nechas zobrazit zdrojovy kod zpravy, v hlavicce to najdes.
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid
- blod
- Začátečník

- KOFis
- Mírně pokročilý

otevres si hlavnicku jeho emailu ktery ti od nej prisel, uz ti to psal johny. a jak to zalezi podle klienta, to ti taky psal.blod píše:Jde mi o to že jsem četl jeden článek na netu a byla tam E-mailová adresa autora članku.Chtěl bych zjistit jeho IP adresu.On podle mé odpovědi na jeho článek to zjistil.
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
blod píše:Jde mi o to že jsem četl jeden článek na netu a byla tam E-mailová adresa autora članku.Chtěl bych zjistit jeho IP adresu.On podle mé odpovědi na jeho článek to zjistil.
- johny128
- Začátečník

- blod
- Začátečník

Na stránku do diskuze...johny128 píše:a ty si mu odpovedal na mail, alebo niekam na stranku do diskusie?blod píše:Jde mi o to že jsem četl jeden článek na netu a byla tam E-mailová adresa autora članku.Chtěl bych zjistit jeho IP adresu.On podle mé odpovědi na jeho článek to zjistil.
- johny128
- Začátečník

- Hajs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: