IP adresa podle e-mailu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
blod
Začátečník
Začátečník

IP adresa podle e-mailu

Příspěvek od blod »

Snad už je to tady někde popsané,ale já jsem to nenašel.Tak se chci zeptat lze zjistit IP adresu podle E-mailové adresy?Pokud ano tak jak? dík
Hajs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajs »

Pokud myslíš IP odesílatele, tak nelze. jediný kdo to muže zjistit je majitel SMTP serveru. pokud loguje.
!NO inet - NO fun!
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Hajs píše:Pokud myslíš IP odesílatele, tak nelze. jediný kdo to muže zjistit je majitel SMTP serveru. pokud loguje.
neklam, je to v hlavicke mailu :)
//resp predpoklada sa ze ten niekto ti z tej adresy mail poslal...
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

johny128 píše:
Hajs píše:Pokud myslíš IP odesílatele, tak nelze. jediný kdo to muže zjistit je majitel SMTP serveru. pokud loguje.
neklam, je to v hlavicke mailu :)
a to ako ?
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

blod píše:
johny128 píše: neklam, je to v hlavicke mailu :)
a to ako ?
zalezi od klienta, neviem co pouzivas, niekde si to tam pohladaj, v gmaily je to more options > show original a hladas
Received: from [tu_je_ta_ip] (ip***.real-net.sk [tu_je_ta_ip])
tosuja
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tosuja »

Adresa odesilatele zjistit nejde, alespon ne primo. Zjistis jedine adresu SMTP serveru, ktery zpravu odeslal, coz neni totez. Ovsem spravce SMTP serveru muze za jistych okolnosti dohledat, kdo (ted uz IP odesilatale) zpravu poslal.
IP adresa odchoziho serveru je v hlavicce zpravy - kdyz si nechas zobrazit zdrojovy kod zpravy, v hlavicce to najdes.
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

Jde mi o to že jsem četl jeden článek na netu a byla tam E-mailová adresa autora članku.Chtěl bych zjistit jeho IP adresu.On podle mé odpovědi na jeho článek to zjistil.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

blod píše:Jde mi o to že jsem četl jeden článek na netu a byla tam E-mailová adresa autora članku.Chtěl bych zjistit jeho IP adresu.On podle mé odpovědi na jeho článek to zjistil.
otevres si hlavnicku jeho emailu ktery ti od nej prisel, uz ti to psal johny. a jak to zalezi podle klienta, to ti taky psal.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

blod píše:Jde mi o to že jsem četl jeden článek na netu a byla tam E-mailová adresa autora članku.Chtěl bych zjistit jeho IP adresu.On podle mé odpovědi na jeho článek to zjistil.
:? ak si odpovedal do diskusie, tam ti IP v poho zisti a v outlooku to je v hlavicke mailu,ako uz bolo povedane, tusim nieco ako vlastnosti? neviem outlook nepouzivam :)
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

a ty si mu odpovedal na mail, alebo niekam na stranku do diskusie? :?
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

johny128 píše:
a ty si mu odpovedal na mail, alebo niekam na stranku do diskusie? :?
Na stránku do diskuze... :(,ale IP tam není zobrazena.Pouze e-mail. :x
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

hm...daj link...imho to nejde..a ako autor clanku sa mohol spytat na tu ip admina stranky, prenho je to par klikov..proste mozno si z teba robi prdel :)
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

johny128 píše:hm...daj link...imho to nejde..a ako autor clanku sa mohol spytat na tu ip admina stranky, prenho je to par klikov..proste mozno si z teba robi prdel :)
Naposledy upravil(a) blod dne pon 20. čer 2005, 01:24, celkem upraveno 1 x.
Hajs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajs »

no tak tu IP zjistil z toho příspevku a ne z mejlu :)
!NO inet - NO fun!
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

Hajs píše:no tak tu IP zjistil z toho příspevku a ne z mejlu :)

Ale jak.To chci vědet... :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“