Tak optám se se naposledy.
Je pravdou že se doporučuju všechny zařízení připojovaný přes USBčko
zapoji-logické,ae hlavně zapnout ještě před zapnutím samotného ntb?
Tvrdil mě jo jeden člověk ze servisu CGH nebo ajk se to jmenuje co opravují ntb.Jel sjem tam s kolegou.Kolegas si mus těžoval že nějak blbne USB na ntb a občas se ntb divně chová nebo se vypne.
Servsiman řek že s ena to koukne.Pak nám řek když se jeho pta že to může bejt klidně tim že zapínal nebo vypínal zařízení USB jako tiskrána a spol až když byl už ale ntb už zaplej.Což o to píšou to i ve varováních v mánlech od ntboků.Ale já když chcu např.instalovat tiskáru a mám Canon Pixmu a pak staršího Caona tak u obocu inkoustovek při instalci driveru má být tiskárna vyplá má s ezapnout počítač a pak až když to napíšou drivery ji zanout Powrem aby se doinstalovaly a zjistily si a jakým portu je tiskárna.
Takže to si odporuje.Pokuď to škodí pc obecně a i ntb,tak proč to výrobci tiskáren takhle blbě dělaj.
Protože i kdyby člověk tiskárnu nejdřív zapnul a pak teprv zapnul ntb tak stejně při instalaci ji musí vypnout a pak zas zapnout aby se to doinstalovalo a našlo port tiskárny jakej to je.
takže uhozený na hlavu.
Díkes za jakýkoly podněty
USB porty na ntb?Výrobci ntb a tiskáren-oporujou viz text
Moderátor: Don
- Dragoun
- Nováček
-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jsou USB zařízení který zvládají bezproblémový zapínání/zapojování za chodu a který to holt nezvládají (nebo to zvládají tak nějak všelijak), zástupce nejhorší možné varianty je CDMA modem od Eurotelu, tiskárny to taky nemívají moc rády naopak věci jako klávesnice, myši, foťáky, USB disky apod. s tím problém nemívají
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: