Na jaký formát mám zkonvertovat MP3 - vyřešeno

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Termit
Nováček
Nováček

Na jaký formát mám zkonvertovat MP3 - vyřešeno

Příspěvek od Termit »

....aby vypálené CD šlo poslouchat na CD přehrávači? Mám podezření, že je to wav ale na hudebním CD jsou tracky ve formátu .cda.

Jsem z toho jelen.

Dík. :oops:
\(_)/
.(♣)-
/(O)\
Per_Gess
Nováček
Nováček

Re: Na jaký formát mám zkonvertovat MP3....

Příspěvek od Per_Gess »

Tvé podezžení je správné :-) Pokud chceš vytvořit CD-DA ( tedy hudební CD, přehratelné v běžném CD přehrávači ) musíš stopy mp3 nejprve převést do formátu WAV. Po vypálení a zfinalizování CD je pak uvidíš jako stopy .cda.

S pozdravem

Per
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

jenom doplnim (nevim jak je Termit zdatnej - kdyz tak promine) - az to prevedes do wavu tak to samozrejme vypal jako audio cd a ne jako data CD - uvadim to jen pro to ze jeden zakaznik se rozciloval, proc mu to pak ve vezi nehraje a mel to vypaleny jako wav soubory (klasicky data) :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

anebo to vypálit třeba v neru jako audio cd - nero si mp3 převede rovnou na sound track :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Presne takhle to delam uz nekolik let. Tak proc to proboha z MP3 davat znovu do wavu? :?

Jen jeden detail. Po prevedeni pak oznacit stopu 2 az posledni(proste vsechny krome 1.) A v moznostech nastavit mezeru mezi skladbami na 0
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

a disk samozrejme vypalit disc at once :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Termit
Nováček
Nováček

jak je to s...

Příspěvek od Termit »

....dík za odpovědi.....
jen možná ještě otázečku: když vypalují mp3 jako hudbu-jak musím počítat místo - narvat tam co to jde?

...jelikož zde byla pochybnost o mé zdatnosti, prohlašují, že jsem si myslel, že zdatný jsem, do doby, kdy jsem se rozhodl vypálit mp3 jako hudbu... teď už si to nemyslím.
\(_)/
.(♣)-
/(O)\
Termit
Nováček
Nováček

Příspěvek od Termit »

Ruším poslední otázku - je to OK. :)
\(_)/
.(♣)-
/(O)\
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Jenom sem doplnim ze kddyz palis ve Windows Media Player tak se Ti to samo zkonvertuje na format ktery dokaze prehrat stolni cd prehravac.Ale to asi kazdej vi :oops:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Já to třeba nevím, protože bych se nikdy nesnížil k tomu, abych na vypalování používal WMP, nebo dokonce Windows... :cry: (Pls neber to jako urážku, není to tak myšleno. Spíš to poukazuje na můj anti-M$ komplex... :-D )
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“