Tvé podezžení je správné Pokud chceš vytvořit CD-DA ( tedy hudební CD, přehratelné v běžném CD přehrávači ) musíš stopy mp3 nejprve převést do formátu WAV. Po vypálení a zfinalizování CD je pak uvidíš jako stopy .cda.
jenom doplnim (nevim jak je Termit zdatnej - kdyz tak promine) - az to prevedes do wavu tak to samozrejme vypal jako audio cd a ne jako data CD - uvadim to jen pro to ze jeden zakaznik se rozciloval, proc mu to pak ve vezi nehraje a mel to vypaleny jako wav soubory (klasicky data)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
Presne takhle to delam uz nekolik let. Tak proc to proboha z MP3 davat znovu do wavu?
Jen jeden detail. Po prevedeni pak oznacit stopu 2 az posledni(proste vsechny krome 1.) A v moznostech nastavit mezeru mezi skladbami na 0
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
....dík za odpovědi.....
jen možná ještě otázečku: když vypalují mp3 jako hudbu-jak musím počítat místo - narvat tam co to jde?
...jelikož zde byla pochybnost o mé zdatnosti, prohlašují, že jsem si myslel, že zdatný jsem, do doby, kdy jsem se rozhodl vypálit mp3 jako hudbu... teď už si to nemyslím.
Jenom sem doplnim ze kddyz palis ve Windows Media Player tak se Ti to samo zkonvertuje na format ktery dokaze prehrat stolni cd prehravac.Ale to asi kazdej vi
Já to třeba nevím, protože bych se nikdy nesnížil k tomu, abych na vypalování používal WMP, nebo dokonce Windows... (Pls neber to jako urážku, není to tak myšleno. Spíš to poukazuje na můj anti-M$ komplex... )
The problem has been eaten. Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou