Chtel jsem se zeptat??? Jake musim mit parametry...PC abych utahl 10 lidi na svem non-serveru a to bez lagovani? Mam P4 2.4, 512pamet, 80Hd, grafiku Gf 4 Ti 4200....a internet express Optimal... Meril jsem to a rychlost netu je 795,32 Download, 206,752 Upload a Odezva je min. 58ms, prumes 64,8ms....
A otazka zni...internet menit nemuzu...ale chtel jsem se zeptat...jestli kdyz vylepsim comp..treba pamet...tak jestli to poslape lepe.... Ps. Zatim utahnu 7lidi....bez lagovani...ale jde poznat..ze uz je to na hrane... Predem diky...
Parametry pro server?
Moderátor: Baneshee
- Burisek
- Nováček

-
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Burisek
- Nováček

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nech si ty kokoty, laskavě...
CS 1.6 dedikovanej server pro deset lidí může běžet i na nějaký starší P3 (resp. Celer, Athlon, nebo Duron) s 256 MB paměti, prostě rozhodně na to nepotřebuješ bůh ví jakou mašinu... Ale Joži má pravdu v tom, že to připojení je celkem ee...
CS 1.6 dedikovanej server pro deset lidí může běžet i na nějaký starší P3 (resp. Celer, Athlon, nebo Duron) s 256 MB paměti, prostě rozhodně na to nepotřebuješ bůh ví jakou mašinu... Ale Joži má pravdu v tom, že to připojení je celkem ee...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: