Parametry pro server?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Burisek
Nováček
Nováček

Parametry pro server?

Příspěvek od Burisek »

Chtel jsem se zeptat??? Jake musim mit parametry...PC abych utahl 10 lidi na svem non-serveru a to bez lagovani? Mam P4 2.4, 512pamet, 80Hd, grafiku Gf 4 Ti 4200....a internet express Optimal... Meril jsem to a rychlost netu je 795,32 Download, 206,752 Upload a Odezva je min. 58ms, prumes 64,8ms....
A otazka zni...internet menit nemuzu...ale chtel jsem se zeptat...jestli kdyz vylepsim comp..treba pamet...tak jestli to poslape lepe.... Ps. Zatim utahnu 7lidi....bez lagovani...ale jde poznat..ze uz je to na hrane... Predem diky...
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? coze? to co je toto? Najprv o aky server ide?
Lineage server bezi na 2x3,4GHz Xeonoch a taha 3000ludi naraz, takze v tvojom HW to urcite nebude, ono tie pingy su dost velke a ak to je CS server, jedine iny net
Burisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Burisek »

Jde o counter strike 1.6
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:roll: tak s pingami 50ms na to rovno zabudni, tam sa ti pripoja 5, pingy pojdu na 80 a mozes ta zabalit
Burisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Burisek »

Tak s takovou bez do riti..... Ptal jsem se na to co musim mit....a ty jen napises...ze to nepujde...tak koukam ze na diskuze chodi sami kokoti...vcetne me.... :lol:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Nech si ty kokoty, laskavě... :roll:

CS 1.6 dedikovanej server pro deset lidí může běžet i na nějaký starší P3 (resp. Celer, Athlon, nebo Duron) s 256 MB paměti, prostě rozhodně na to nepotřebuješ bůh ví jakou mašinu... Ale Joži má pravdu v tom, že to připojení je celkem ee...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? pri CS ide hlavne o pingy, ved sme to drvili na GF256 a 128SDR :roll:
ono to je najlepsie na LAN, po nete jedine ak mas niekoho s riadnou lajnou kto je ochotny nechat u seba bezat server :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“