panel pro SB Live

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

panel pro SB Live

Příspěvek od Lord »

Nevite nekdo jestli se da nekde sehnat predni panel pro SB Live! Diky
....ze by to byl MELOUN
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

prodával se jen v Platinum balení. S Audigy je to stejné.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

karf píše:prodával se jen v Platinum balení. S Audigy je to stejné.
Mno myslim, že tohle nepotřebuje, myslim, že on už zvukovku ma, jen chce aby vyvody šli ven... ZKus se podivat po netu nekde jsem to videl, mozna czechcomputer. Ale fakt ted nevim, ale zdalo se mi to celkem drahe, tak jsem se tim nezabyval :razz:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Wiruss píše:
karf píše:prodával se jen v Platinum balení. S Audigy je to stejné.
Mno myslim, že tohle nepotřebuje, myslim, že on už zvukovku ma, jen chce aby vyvody šli ven... ZKus se podivat po netu nekde jsem to videl, mozna czechcomputer. Ale fakt ted nevim, ale zdalo se mi to celkem drahe, tak jsem se tim nezabyval :razz:
Jenže na předním panelu není jen vývod jacků ale i USB, kroutítka na hlasitost a podobné kravinky. Audigy tam má i firewire...
Jinak jestli chce to co myslíš, tak se prodává na Tntrade takovej modul, co se zezadu zapíchá do kompu (myš, klávesnice, USB, zvukovka, porty COM a LPT) a položí se to na stůl. Je to asi jako USB rozbočovač na monitoru
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“