Prehriva se southbridge

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Prehriva se southbridge

Příspěvek od EfineSS »

Mam desku MSI K7N2 Delta2 s chipsetem nForce2 400 Ultra, dneska jsem tak nahodou otevrel case ,sahnul jsem si na southbridge a neda se na nem udrzet prst! Nevim cim to muze byt.. Procak pretaktovany nemam, pretaktovanou mam jen grafiku ale ta by se southbridgem nemela souviset.. PC je jinak stabilni, nepada, neseka se, proste jede v pohode..
Naposledy upravil(a) EfineSS dne ned 19. čer 2005, 16:27, celkem upraveno 1 x.
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Prehriva se southbrige

Příspěvek od Thellwin »

EfineSS píše:Mam desku MSI K7N2 Delta2 s chipsetem nForce2 400 Ultra, dneska jsem tak nahodou otevrel case ,sahnul jsem si na southbridge a neda se na nem udrzet prst! Nevim cim to muze byt.. Procak pretaktovany nemam, pretaktovanou mam jen grafiku ale ta by se southbridgem nemela souviset.. PC je jinak stabilni, nepada, neseka se, proste jede v pohode..
Já mám SB taky dost teplej ... když tak na něj hoď nějakej pasiv :)
Goldnoob team proud member!
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Prehriva se southbrige

Příspěvek od EfineSS »

Thellwin píše:
EfineSS píše:Mam desku MSI K7N2 Delta2 s chipsetem nForce2 400 Ultra, dneska jsem tak nahodou otevrel case ,sahnul jsem si na southbridge a neda se na nem udrzet prst! Nevim cim to muze byt.. Procak pretaktovany nemam, pretaktovanou mam jen grafiku ale ta by se southbridgem nemela souviset.. PC je jinak stabilni, nepada, neseka se, proste jede v pohode..
Já mám SB taky dost teplej ... když tak na něj hoď nějakej pasiv :)
No jo, ja na nem udrzim prst tak 5 vterin.. to je OK?
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pokud je komp jinak stabilní, tak je to OK ... jak už jsem napsal, pro klid v duši tam můžeš hodit nějakej pasivek.
Goldnoob team proud member!
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Thellwin píše:Pokud je komp jinak stabilní, tak je to OK ... jak už jsem napsal, pro klid v duši tam můžeš hodit nějakej pasivek.
No pasiv tam rozhodne hodim uz zitra.. fakt me to zneklidnuje.. northbridge ten je uplne v poho.. je studenej jak blazen.. ale ten southbridge.. typuju tak 70-80 stupnu..
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“