Owerlocking
- Slimak
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Owerlocking
Nasel by se tady nejakej prazak kterej je zbehlej v Owerlockingu a vyladil by mi poradne PC ?
Pretaktoval 
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Za prvé se overclocking píše s jednoduchým V a za druhé, jeden z největších přínosů ladění PC je ten, že začneš tomu hardwaru trochu rozumět a něco se o něm naučíš. Takže ti doporučuju zahodit nápad nechat si vyladit počítač a projít si toto fórum, hledat a učit se a nakonec si to vyladit sám. Získáš tím nejvíc - získáš nejen výkon, ale i zkušenosti. A ty jsou z dlouhodobého hlediska mnohem cennější... 
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Slimak
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Perfect_
- Začátečník

Tak takovýdle lidi mám fakt rád... Overclocking není jen o hnaní se za co největším výkonem. Je to hlavně zábava, každý nad svým pc strávý spoustu času, než zjistí přesně co mu jakej komponent dá. Jestli si myslíš, že k tobě někdo příde na půl hoďku a pak odejde a ty budeš mít nabušenej kompl jak sviňa, tak to se imho mýlíš. Btw taky by si mohl napsat co máš za sestavu a taky, když už se někdo kdo by ti s tím pomohl našel, tak to určitě nebude zadáčo. Nechápu proč si o tom nejdřív nepřečteš co nejvíc věcí a pak to nezkusíš sám. Třeba na to nemáš čas to chápu, ale podle mě se ti prostě nechce a chceš akorát ze staré šunky udělat dělo a ušetřit peníze... Todle je samozřejmě jen můj názor a můžu se (skoro) ve všem mýlit...
EDIT: když jsem to začal psát, tak přede mnou žádná odpověď nebyla...
EDIT: když jsem to začal psát, tak přede mnou žádná odpověď nebyla...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
ntb i5, etc.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nikdo. Proto si to musíš dobře nastudovat, než se do něčeho pustíš. Tuning není pro začátečníky, musí se o tom něco vědět. Co kdyby ti to někdo nataktoval a zk**il, co bys pak dělal ? Chtěl bys to po něm zaplatit ?Slimak píše:To jo ale kdo mi pak da prachy na novej hardware ?
The problem has been eaten.

- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A ten velkej tucnej napis v popisu teto sekce, "nejde o přetaktování" si prehlid?
Navic jak jiz bylo receno, pretaktovani a ladeni pocitace je vyhradne osobni zalezitost a takze si projdi ostatni sekce, hlavne procesory a chladice a chlazeni, tam je threadu o ladeni compu dost a pokud prijmes rizika s tim souvisejici, klidne si pocitac zlepsi. Tady lock...
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ