problem se Zvukem u AVI
- Dov_Monkey
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
problem se Zvukem u AVI
Zdarec, mam problém při přehrávání zvuku a AVI filmů...když zapnu film tka slyším jen hrozné šumění, i když mám naistalované nejnovější kodeky ALL IN ONE!!! a mam ZVK: SB 5.1 Live....fakt už nevím co stím !! a format nechci dělat.....zkoušel jsem všechyn kodeky vymazat a naistalvoat nove ale porad to dela ...diky moc za rady
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: problem se Zvukem u AVI
Problém je že instalovat a mazat kodeky je nejlepší způsob jak wokna rozhoditDov_Monkey píše:Zdarec, mam problém při přehrávání zvuku a AVI filmů...když zapnu film tka slyším jen hrozné šumění, i když mám naistalované nejnovější kodeky ALL IN ONE!!! a mam ZVK: SB 5.1 Live....fakt už nevím co stím !! a format nechci dělat.....zkoušel jsem všechyn kodeky vymazat a naistalvoat nove ale porad to dela ...diky moc za rady
Normálne třeba mp3 přehraješ? DVD ti teda běží? Zkus K-lite nebo nejakej jinej přehrávač třeba M2player nebo BSplayer....
- Dony
- Středně pokročilý

- Dov_Monkey
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No....mp3 mi neblbnou a DVD mi ted taky nejak nejde...ale co je hlavni ze jsem zkousel naistalovat snad vsechyn kodeky a balicky a nevim v cem je problem AC3 mam vse..ale proste to sumi jak prase (jen AVI filmy).!!!nechapu...zkusim jeste ten K-lite a pouzivam media player a mv2 a delato stejne !!! jo a prisel jsem na to ze to delaj filmy ktery jsou ve zvukove kvalite vyzsí jak 3.0....traba u filmu s 2.0 v poho ale jak tam je nejakej 5 nebo 6 chanenel tak sumení!!!!