problem se Zvukem u AVI

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Dov_Monkey
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

problem se Zvukem u AVI

Příspěvek od Dov_Monkey »

Zdarec, mam problém při přehrávání zvuku a AVI filmů...když zapnu film tka slyším jen hrozné šumění, i když mám naistalované nejnovější kodeky ALL IN ONE!!! a mam ZVK: SB 5.1 Live....fakt už nevím co stím !! a format nechci dělat.....zkoušel jsem všechyn kodeky vymazat a naistalvoat nove ale porad to dela ...diky moc za rady
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: problem se Zvukem u AVI

Příspěvek od Dzin »

Dov_Monkey píše:Zdarec, mam problém při přehrávání zvuku a AVI filmů...když zapnu film tka slyším jen hrozné šumění, i když mám naistalované nejnovější kodeky ALL IN ONE!!! a mam ZVK: SB 5.1 Live....fakt už nevím co stím !! a format nechci dělat.....zkoušel jsem všechyn kodeky vymazat a naistalvoat nove ale porad to dela ...diky moc za rady
Problém je že instalovat a mazat kodeky je nejlepší způsob jak wokna rozhodit :wink:
Normálne třeba mp3 přehraješ? DVD ti teda běží? Zkus K-lite nebo nejakej jinej přehrávač třeba M2player nebo BSplayer.... :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pokud ti to dělá u jakéhokoliv zvuku, zkontroluj si, jestli nemas zastrceny repracky do spatnyho konektoru, nebo nejak posaseny nastaveni v ovladani hlasitosti
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Dov_Monkey
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dov_Monkey »

No....mp3 mi neblbnou a DVD mi ted taky nejak nejde...ale co je hlavni ze jsem zkousel naistalovat snad vsechyn kodeky a balicky a nevim v cem je problem AC3 mam vse..ale proste to sumi jak prase (jen AVI filmy).!!!nechapu...zkusim jeste ten K-lite a pouzivam media player a mv2 a delato stejne !!! jo a prisel jsem na to ze to delaj filmy ktery jsou ve zvukove kvalite vyzsí jak 3.0....traba u filmu s 2.0 v poho ale jak tam je nejakej 5 nebo 6 chanenel tak sumení!!!!
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“