Proces "ctfmon.exe"

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Proces "ctfmon.exe"

Příspěvek od EfineSS »

Nevite pls co to je za proces? ruzhe jsem o tom hledal nejaky informace a nenasel jsem nic.. spousti se po startu windows a v pameti zabira cca 3MB
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

No jsem trochu lama, staci hledat trosku poradne.. kdyby to nahodou nekoho zajimalo tak dobrej popis je TADY
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

je to proces windows, nejsem si jist ale myslím že to má něco společnýho s alternativním vstupem uživatele, nebo tak něco, normálně to je zbytečný. viděl jsem na netu návod jak to odstranit, zkus hledat... je to sice zbytečnej proces, ale zrubat ho není až taková sranda
ignorelist: kremrole a dezoláti
eMZet
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eMZet »

CTFMON.EXE nebo .DLL ?
tady taky něco je - http://www.answersthatwork.com/Tasklist ... list_c.htm :)
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

afaik se tahle (po většinu lidí zbytečná) mrška usídlí v paměti po instalaci MS Office (alternativní vstup uživatele :? ) a vykopat jí odsud neni žádná sranda :x
kolda1896
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolda1896 »

Může se vynechat při instalaci OFFICE , je tam zatržení alternativního vstupu. Měl by jít odebrat uninstallem officů výběrem změnit nebo tak něhjak a poté vyškrtnout alternativní vstup.
Apache
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apache »

tenhle proces vzdicky zakazu a cus 8-) na funkcnost systemu to nema vubec zadny vliv :-)
Cumi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cumi »

Nejsnažší je prostě otevřít registry editor a odstranit klíče ctfmon.exe. přihlašte se jako admin a vymázněte si je pro všechny uživatele včetně default profilu. Stačí použít vyhledávání řetězce ctfmon.exe
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“