Help propojení notebooku s televizí

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Lahalo
Nováček
Nováček

Help propojení notebooku s televizí

Příspěvek od Lahalo »

Mam problém když propojím notebook s televizí přez s-video tak mi to běhá jen černobíle. Mám Ati Mobility Radeon 9700. Dík za pomoc
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Help propojení notebooku s televizí

Příspěvek od Jan Machalík »

Lahalo píše:Mam problém když propojím notebook s televizí přez s-video tak mi to běhá jen černobíle. Mám Ati Mobility Radeon 9700. Dík za pomoc
Zdarek, je to zpusobene tim, ze mas nastaveny spatny format vystupniho signalu, resp. tvoje tv ho nezobrazi tak jak ma.Takze si jen v catalystech zmen format, napr. z PAL-D na PAL-G atd :wink:
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Lahalo
Nováček
Nováček

Re: Help propojení notebooku s televizí

Příspěvek od Lahalo »

Jan Machalík píše:
Lahalo píše:Mam problém když propojím notebook s televizí přez s-video tak mi to běhá jen černobíle. Mám Ati Mobility Radeon 9700. Dík za pomoc
Zdarek, je to zpusobene tim, ze mas nastaveny spatny format vystupniho signalu, resp. tvoje tv ho nezobrazi tak jak ma.Takze si jen v catalystech zmen format, napr. z PAL-D na PAL-G atd :wink:
No ta jsem zkoušel všechny formáta a nic.
Taky jsem to chtěl zkusit přez redukci na sinch ale to se karta tváří že k ní není nic připojené.
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Lahalo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lahalo »

jo tak na tom prvním to sice řešily ale nic moc nevyřešil.
Podle toho druhýho jsme to taky zkousel nastavit a zase nic a navíc mi u mně chyběly nějaký veci co tam on mněl.
Tak že proto jsem založi toto nové téma.
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

zkus to pustit pres nejakej videorekorder, mozna to neumi telka zpracovat :roll:
Lahalo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lahalo »

Allatutti píše:zkus to pustit pres nejakej videorekorder, mozna to neumi telka zpracovat :roll:
zkoušel jsem to i na jinejch telkách a dokonce i přes scart.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“