Obraz na tv jde černobíle

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Obraz na tv jde černobíle

Příspěvek od Nesquik »

Zbastlil sem si tv vstup podle tohodle- http://www.dosmen.net/projekty_hw.html#pc na tv
A de mi to jen černobíle. A já to chci pochopitelně barevně. Jinak je to fpoho. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Dííík
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Obraz na tv jde černobíle

Příspěvek od ElCon »

Nesquik píše:Zbastlil sem si tv vstup podle tohodle- http://www.dosmen.net/projekty_hw.html#pc na tv
A de mi to jen černobíle. A já to chci pochopitelně barevně. Jinak je to fpoho. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Dííík
A zkoušels' měnit PAL ?
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

Je tam nejakej přepínač a na něm je B/G a D/K zkoušel sem obě polohy a nic. Furt stejný jen zvuk zacal trochu chraptět.
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Nesquik píše:Je tam nejakej přepínač a na něm je B/G a D/K zkoušel sem obě polohy a nic. Furt stejný jen zvuk zacal trochu chraptět.
Hele, vidím to fakt na ten pal .. nastav ho na Německo ... aspoň tak to mám já .. každopádně je to imho softwarová záležitost ...
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

sice vubec nevim kde se to nastavuje ale zkusim to vecer najit.
Dík
PS: kdybys vedel jaxe to nastavuje na nVidii tak mužeš helfnout :oops: :-D
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Nesquik píše:sice vubec nevim kde se to nastavuje ale zkusim to vecer najit.
Dík
PS: kdybys vedel jaxe to nastavuje na nVidii tak mužeš helfnout :oops: :-D
No, IMHO si stáhni nějaký ovladače, který podprujou připojenou televizi ... já používám nvidia_wxp_omega_16177, páč je tam možnost taktování ... jinak ten pal se tam dá imho nastavit až po připojení televize ... nemůžu říct přesněji, páč mě bouřka sesmažila grafku a teď jedu na nějakým šitu ...
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ElCon píše:já používám nvidia_wxp_omega_16177
radši ať použije originální ovladače, možnost taktování je tam taky....jen kvuli tomu pouzivat neofic....no nevim
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Slezman píše:
ElCon píše:já používám nvidia_wxp_omega_16177
radši ať použije originální ovladače, možnost taktování je tam taky....jen kvuli tomu pouzivat neofic....no nevim
Hm .. to asi jo ... ale stejně ... jsou to jedniný ovladače, který mě to táhnou konečně bez problémů ...
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

Já teda používám ňáký co byly asi před měsícem jako nejnovější na PCT. Připojení TV podporuje ale ten PAL sem tam nikde neviděl. Jen taky to B/G a D/K. To sou normy zvuku ne? Je fakt že sem se na to včera nedostal to hledat ale dřív sem to celkem dost prolez.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

jak neviděl PAL ? :? ty pismena by seděly na ty PALy, tak se mrkni jeste jednou, tady je návod
http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ti ... hapID=4879
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“