Problem s mysi.Jednou jde a jednou nejde

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
rubrecht
Nováček
Nováček

Problem s mysi.Jednou jde a jednou nejde

Příspěvek od rubrecht »

Zdravim lidicky.Mam problem s mysi.Dnes jsem si zakoupil novou klavesnici je na usb pripojeni a moje opticka mys na normalni pripojeni.Co mam za problem,inu problem je v tom,ze kdyz si zapnu PC tak mne nejde mys,ale jakmyle PC restartuji nebo vypnu a pak zapnu tak mne opet jde.Porad se to strida jednou jde a podruhe nejde.Nevim cim to muze bit,ale ovladace jsem zkousel a bez zmeny.Je mozne ,ze by se by ta mys s tou novou klavesnici si nerozumely?Nebo,ze by to bylo Biosem?Nerad bych si kupoval novou mys,protoze pred tim jela bez problemu.Diky za kazdou radu
Athlon 2000+,MSI K7N2 DELTA 2,1024MB ram,Leadtek A6600TD 128mb,350wat Forton.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Co máš za hw?

Mě přesně toto dělá myš Genius NetScroll+ Traveler PS2 a nějak jsem to nevyřešil :sad: .
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
rubrecht
Nováček
Nováček

Příspěvek od rubrecht »

Tak jsem to vyresil vymenou klavesnice.Prej ze se hadala s bud to deskou a nebo si nerozumela s mysi.
Athlon 2000+,MSI K7N2 DELTA 2,1024MB ram,Leadtek A6600TD 128mb,350wat Forton.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“