Propojení dvou počítačů

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Propojení dvou počítačů

Příspěvek od Agaga »

Cus lidi, potreboval bych poradit nejakou levnou a efektivni metodu pro propojeni dvou pocitacu. Jde mi hlavne o sdileni internetu(chello). Tak mi pls poradte. :)
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Router. Pokud teda nechceš mít oba PC zaplý když se budeš chtít na tom jednom který není server mrknout na net.
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

Recon píše:Router. Pokud teda nechceš mít oba PC zaplý když se budeš chtít na tom jednom který není server mrknout na net.
Hm to sem si myslel. :( A jinak proste staci koupit dve sitovky do serveru do jedny pichnout modem a do druhy krizak, kterej pojede k druhymu kompu?
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
Seltsian-Void
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Seltsian-Void »

Agaga píše:
Recon píše:Router. Pokud teda nechceš mít oba PC zaplý když se budeš chtít na tom jednom který není server mrknout na net.
Hm to sem si myslel. :( A jinak proste staci koupit dve sitovky do serveru do jedny pichnout modem a do druhy krizak, kterej pojede k druhymu kompu?
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=11845

Tam najdes, co spotrebujes, vcetne konfigurace

jinak, ano, tohle staci, ale pokud se budes chtit pripojit na netu z druheho PC, musis mit zaplej pocitac, kterej je na net primo pichlej.Jak jiz rek Recon :roll:
Naposledy upravil(a) Seltsian-Void dne sob 25. čer 2005, 10:57, celkem upraveno 1 x.
Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu pos..t potřebujete počítač.

:worship: diky vsem, co se podileli na zalozeni PCT :worship:
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Agaga píše:
jde to nastavit. Nastavit domácí sít nebo kancelář tam to vše nakonfiguruješ. Ale komp který je zapojen přímo na net bude muset být zaplej když se budeš na tom druhým comku dostat na net. Router je lepší řešení ale je trochu dražší.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Recon píše:Router je lepší řešení ale je trochu dražší.
drazsi?neviem aky server chce mat ale zober si normal komp ked bezi nonstop a ta mala skatulka ked bezi nonstop, bajgy to tu raz pisal, to su priam smiesne odbery co ma ten router :wink: takze na zaciatok mozno zacvakas liter ale ...
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

A kterej byste mi doporucili? Kamos s tim obcas ma nejaky problemy (pomaly pripojeni, nefunguje DC apod.) a je to asi dany tou HW firewall, takze bych radsi bral nejakej bez ni.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Agaga píše:A kterej byste mi doporucili? Kamos s tim obcas ma nejaky problemy (pomaly pripojeni, nefunguje DC apod.) a je to asi dany tou HW firewall, takze bych radsi bral nejakej bez ni.
takže
1. to že mu nefunguje DC++ to není chyba routeru. P2P využívám též a vše jde nastavait ve spec.apl. nebo jako virtual server
2. HW firewall v routeru jde u většiny typů vypnout.

Já mám http://alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=4 ... d=18842916
ale jsou i levnější
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

No nevim na to ze ste psali litr :D
Seltsian-Void
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Seltsian-Void »

Agaga píše:No nevim na to ze ste psali litr :D
Zkus si projet tohle, maj jedny z nejnizsich cen (co vim).

http://digisoft.cz/category.php?CA=1186&cuid=14&UID=1
Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu pos..t potřebujete počítač.

:worship: diky vsem, co se podileli na zalozeni PCT :worship:
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

Seltsian-Void píše:
Agaga píše:No nevim na to ze ste psali litr :D
Zkus si projet tohle, maj jedny z nejnizsich cen (co vim).

http://digisoft.cz/category.php?CA=1186&cuid=14&UID=1
Kerej byste mi doporucili z tech levnejsich, fakt se v tom nevyznam. :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“