klavesnicu MS alebo Logitech alebo inu?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
cert
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

klavesnicu MS alebo Logitech alebo inu?

Příspěvek od cert »

Chcem vymenit asi 5 rocnu (MS Internet Keyboard) za nejaku kablovu solidnu(s dlhou zivotnostou klaves).
Hlavne musi mat normalnu odozvu(a normale tvrdu odozvu) klaves.
Nova klavesnica ma mat bezne rozlozenie klaves(ziadne experimenty s posunutim sipiek a pod. ako u MS).
Ma byt cierna s multimedialnymi tlacidlami s CZ/SK popisom (tieto poziadavky nie su az tak podstatne).
Ak bude mat nejaku opierku na ruky musi byt odmontovatelna.
Napiste ci software k tej klavesnici funguje aspon normalne(staci W2k, XP), alebo ma bugy(v pripade multimedialnych klavesnic).

Zatial je najrealnejsia je Logitech Office Pro Keyboard Black (CZ), ale uvazujem aj o nejakej MS, Chicony, Geniuse.

Otazka k Logitech Office Pro Keyboard - vraj standartne namiesto "F" klaves ma multimedialne klavesy - da sa to prepnut do normalneho stavu cez I-Touch software(pripadne inak)?
IN DUST WE TRUST
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

doporučuji tuhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28823 je tu parádní klávesnice.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

já mám Logitech internet navigator nebo co to je přesně v setu s MX700 a je fakt dobrá- ty klávesy F jsou samozřejně přepnout na narmální je na to speciální klávesa
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Smith píše:doporučuji tuhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28823 je tu parádní klávesnice.
připojuji se, je skvělá, mam ji měsíc a nemůžu si ji vynachválit.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
cert
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cert »

Smith píše:doporučuji tuhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28823 je tu parádní klávesnice.
Klavesnica vyzera fakt dobre, ALE nechcem taku s tym posutymi sipkami a zmenenymi klavesami nad - toto zmenene rozlozenie som videl najskor u MS klavesnic a take klavesnice vobec nechcem.
Naposledy upravil(a) cert dne sob 25. čer 2005, 19:20, celkem upraveno 1 x.
IN DUST WE TRUST
cert
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cert »

Gr8 Vivec píše:já mám Logitech internet navigator nebo co to je přesně v setu s MX700 a je fakt dobrá- ty klávesy F jsou samozřejně přepnout na narmální je na to speciální klávesa
A ako sa tie "F" prepinaju - stale po zapnuti PC, vo Win, alebo si to klavesnica zapamata?
IN DUST WE TRUST
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

funguje to jako třeba num lock- zapneš- je zapnuto dokud to nevypneš

\\ jinak ten můj set je přesně tehle
a ten má ještě normální rozložení kolem šipek
cert
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cert »

Gr8 Vivec píše:funguje to jako třeba num lock- zapneš- je zapnuto dokud to nevypneš

\\ jinak ten můj set je přesně tehle
a ten má ještě normální rozložení kolem šipek
Takze F-lock mam zapnuty a potom vypnem(uplne) PC. Bude si to po dalsom zapnuti PC klavesnica pamatat?
IN DUST WE TRUST
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

tvoje klávesnice si nepamatuje zaplej num lock? asi tak...
Seltsian-Void
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Seltsian-Void »

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25896

Bohuzel sem ji jeste nevidel celou cernou, ale nemuzu si ji vynachvalit.Pokud nemas cele pc v jedine barve, urcite najdes vhodny reseni, jak ji barevne sladit s necim jinym
Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu pos..t potřebujete počítač.

:worship: diky vsem, co se podileli na zalozeni PCT :worship:
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

ježiši, hlavně Genius ne, ten už nikdy, hrůza, zvlášť na gamesy, kup toho Logitecha a je to (pokud už si ho nekoupil, jak tak trochu vyplývá z posledních postů s F-Lockem)
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Honzyg
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honzyg »

URCITE JDI DO LOGITECH!!!!
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Řešil jsem podobnej problém. Kupoval jsem novou klávesku a chtěl jsem standartní rozložení kláves. Úplně standartní. Žádný posunutí jakýchkoliv kláves. Chtěl jsem Logitech, ale nemohl jsem žádnou najít. Fakt ne. Proto jsem se snížil k Geniusu (no FLAME pls).

http://www.agen.cz/main.php?act=showtxt ... &catid=214

Jsem s ní velmi spokojený. Klávesy jsou akorát tvrdý. Rozložení standartní. Prostě pohodička. Paří se mi na ní luxusně. Toť můj názor. :wink:
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Genius, Chicony apod. mívaj hrozně malou hloubku stisku a to je hrůza
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

no hlavne ze vetsina hracu hraje treba s chicony.. ja bych taky chtel klavesku s norm.rozlozenim ale nevim jakou
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Podle miho názoru nej klávesnice s klasickým rozložením jsou od Samsungu, potom je Chicony a nakonec genius. Samsung má klasickej zdvih a velice dobrý klávesy, chicony je o něco horší kvalitou, a u geniusu časem přestávají klávesy reagovat, mačkáte je stejnou silou, ale některým už to prostě nestačí a musí se na ně tlačit až na doraz.. toť moje zkušenosti.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“