Zdravím a pozdravuji.
V úvodu upozorňuju, že se nejedná o žádný warez, ale jen čistou zálohu originální hry. Pro případné sťourali mohu nafotit hru a doklad o koupi.
Jako spokojený fanoušek série Emergency jsem zakoupil třetí díl od TopCD za 299kč.
Mám takový dotaz, jak zprovoznit spouštění hry z image souboru bez nějakého odpojování mechanik, apod.?
Prostě a jednoduše nerad hraju z CD, ale vše si pouštím z image souborů.
Problém je v tom, že hra obsahuje ochranu "Starforce" a po instalaci vyžaduje restart systému, poté vložení klíče, ověření CD a při hraní vložené CD.
Když jsem udělal v Alcoholer 120% zálohu image s profilem Starforce, tak stejně při instalaci z hotového image souboru a následném spuštění (bez cracku) zahlásí ochrana, že nemám vložené CD (neověřilo správné CD). Pokud i použiji stáhnutý crack (pro ENG i DE verzi), tak opět stejná hláška.
Nevíte prosím někdo, jak to rozchodit.
Děkuji za jakkoukoliv radu.
Emergency 3 CZ od TopCD - jak na zálohu image? (Starforce)
- Pinďoureček
- Začátečník

Emergency 3 CZ od TopCD - jak na zálohu image? (Starforce)
9800X3D CO-25/PBO2 | Noctua NH-D15 ChBl | ASUS ROG B650E-F 3057 | 64GB Kingston Beast 6000 @CL30 | 2TB Samsung 990 Pro | MSI Suprim RTX 4080 0.925/2670 | Seasonic Vertex 850 | Fractal Torrent white | Legion 5 Pro i5-12500H, 16GB, RTX 3060 0.825/1800 | Logitech MX Keys | Logitech G305 | Synology DS220+ 2x4TB Evo 870 | PS5 Digital | LG OLED65C9 | OLED48CX
- Rajče
- Mírně pokročilý

- shadow
- Středně pokročilý

Toto zde nemusíme a nebudeme řešit. Zda je "záložní" kopie legálně pořízené kopie dle autorského zákona oprávněná, to není dle mého názoru zcela jasné. Použití cracku už jistě přípustné dle mého názoru není.
Informace v tomto směru hledej jinde, ne na PCT foru, maximálně tak obecně v sekci vypalovací programy (v rámci pravidel fóra). Nevím, proč je pro tebe takový problém mít CD v mechanice, když check se provádí zpravidla jen při spuštění.
To, že máš originálku, to tě pochopitelně ctí, nicméně informace zde případně postnuté, jsou zneužitelné pro vlastníky warez kopií, a proto to prostě nemůžu nechat otevřeno.
Já ti věřím, ale hypoteticky ti věřit nemusím. To pak totiž může každý přijít s tím, že má originál a že má tento problém, a přitom bude jen warezit. Prostě to nejde. LOCK.
//edit Wilik - unlock, porizeni zalozni kopie z originalu je (dokud soud neurci jinak) legalni a tudiz se tu, dle meho nazoru, muze resit jak takovou kopii vytvorit. Ale v jine sekci
Informace v tomto směru hledej jinde, ne na PCT foru, maximálně tak obecně v sekci vypalovací programy (v rámci pravidel fóra). Nevím, proč je pro tebe takový problém mít CD v mechanice, když check se provádí zpravidla jen při spuštění.
To, že máš originálku, to tě pochopitelně ctí, nicméně informace zde případně postnuté, jsou zneužitelné pro vlastníky warez kopií, a proto to prostě nemůžu nechat otevřeno.
Já ti věřím, ale hypoteticky ti věřit nemusím. To pak totiž může každý přijít s tím, že má originál a že má tento problém, a přitom bude jen warezit. Prostě to nejde. LOCK.
//edit Wilik - unlock, porizeni zalozni kopie z originalu je (dokud soud neurci jinak) legalni a tudiz se tu, dle meho nazoru, muze resit jak takovou kopii vytvorit. Ale v jine sekci
show must go on..
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To Pinďoureček: Takže to, co jsem ti radil minule nepomohlo? Žádný z těch programů nezabral?
Ono jde taky o to, že jestli už jsi jednou tuhle hru spustil z originálek, tak máš vir zvaný StarForce pěkně uhnízděnej v systému a to pak nefunguje vůbec nic.
Musíš udělat kompletní uninstal nejen hry, ale i StarForce, vykopat ji ze všech míst, kde je zalezlá!
Ono jde taky o to, že jestli už jsi jednou tuhle hru spustil z originálek, tak máš vir zvaný StarForce pěkně uhnízděnej v systému a to pak nefunguje vůbec nic.
Musíš udělat kompletní uninstal nejen hry, ale i StarForce, vykopat ji ze všech míst, kde je zalezlá!
Bathory
- Pinďoureček
- Začátečník

Nakonec jsem se na to vybodnul. Nebudu si kazit náladu. Hold se spokojim s tim, že to CD tam do tý mechaniky vrazim 
9800X3D CO-25/PBO2 | Noctua NH-D15 ChBl | ASUS ROG B650E-F 3057 | 64GB Kingston Beast 6000 @CL30 | 2TB Samsung 990 Pro | MSI Suprim RTX 4080 0.925/2670 | Seasonic Vertex 850 | Fractal Torrent white | Legion 5 Pro i5-12500H, 16GB, RTX 3060 0.825/1800 | Logitech MX Keys | Logitech G305 | Synology DS220+ 2x4TB Evo 870 | PS5 Digital | LG OLED65C9 | OLED48CX