Fragmenty a jine nesmysly Geforce3Ti500 a Detonatory
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- ogre
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Fragmenty a jine nesmysly Geforce3Ti500 a Detonatory
Caute, detonatory mi totalne rozhazujou grtafiku, zacalo to asi pred rokem, vzdy stacilo preinstalovat WIN, ted uz to dela pravidelne, obcas se sekne i obraz, dela to fragmenty...
Existuje nejaky nahradni ovladac k GeForce??
Díky za opdověď
Míra
PS: Nějako teď nechci dávat litr do nejaké obyčejné grafické karty, mam PC uz jenom na dva mesice, pak odjizdim pryc...
Existuje nejaky nahradni ovladac k GeForce??
Díky za opdověď
Míra
PS: Nějako teď nechci dávat litr do nejaké obyčejné grafické karty, mam PC uz jenom na dva mesice, pak odjizdim pryc...
- decried
- Začátečník

- ogre
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ogre
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

To určitě není ovladačema
Pokud se chceš přesvědčit, tak alternativou jsou http://www.omegadrivers.net
Spíše to vypadá na přehnaný overclocking. V tomto směru by si mohl sdělit jaký konkrétně typ karty on nVidie máš. Takto to je, jak věštět z věstecké koule.
Spíše to vypadá na přehnaný overclocking. V tomto směru by si mohl sdělit jaký konkrétně typ karty on nVidie máš. Takto to je, jak věštět z věstecké koule.
show must go on..
- ogre
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
MSI GF3Ti500, OC samosebou byla, zacal lehce hazet chyby tak jsem ji prestal OC, pak to bylo v pohode az do doby tak mesic zpatky, to zacala blbnout naplno...shadow píše:To určitě není ovladačema![]()
Míra
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ogre
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem ji mel OC zhruba, jakmile jsem postrehl chyby stahnul jsem OC na defaultni nastaveni, pak to bylo Ok, pak jsem ji dal znovu OC a bezela, pak jsem preinstaloval WIN, dal OC bezela, pak zacala blbnout, tak jsem to stahnul a da se rict ze neblbla tak casto... Ted kdyz instalnu WIN a Detoantory, tak nastartuji WIN, pak problikne obraz a zustane jakoby zmrazenej a nebo vubec nenaskoci do WIN, jenom probehne vyber uzivatele... Ted tam nemam dany ovladace a bezi to, akorat ze nevyuzivam nic z toho co tak karta umi..., ty nahradni ovladace nepomohly...Joži píše:si to nechal tak,cize na tych fekvenciach kde zacianala robit chyby??
Míra
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ogre
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rajče
- Mírně pokročilý

- ogre
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mno uz jsem koupil nahradni, Rad9200SE, nesmejte se, ale ten komp mam jenom do konce leta, pak letim do UK s notasem a na koukani na filmy na kolejcih a praci mi to ted staci... I kdyz Call of duty bych si taky dal... See U...Rajče píše:To vypadá na odchod do křemíkového nebe
Jeste zkusim prespat BIOS te karty, uvidime co z toho vzejde...
Míra
- ogre
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: